Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1

ReturnНазад

Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1

Ціни на Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1
1372.60 - 1538.50 грн.
target

знайдено в 200 аптеках

1372.60 - 1538.50 грн.
target

знайдено в 200 аптеках

Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1: Характеристики

Средня ціна 1449.62 грн.
Категорія Вакцини і сироватки
Країна Бельгія
Виробник ГлаксоСмітКляйн Біолоджікалз С.А.
Код ATHJ07CA09
Діюча речовина Вірусу гепатиту B (HBsAg) антиген вірус поліомієліту тип 2 вірус поліомієліту тип 3 дифтерійний анатоксин правцевий анатоксин полісахарид Haemophilus influenzae тип b (PRP) Hіb*) кашлюковий антиген - кашлюковий анатоксин вірус поліомієліту тип 1 кашлюковий антиген - гемаглютинін філаментозний кашлюковий антиген - пертактин
Фармгрупа Бактеріальні та вірусні вакцини комбіновані.
Дозування 0,5 мл
Форма ліофілізат
Температура зберігання від 2 °С до 8 °С
Міжнародна назва Diphtheria-Hemophilus influenzae B-pertussis-poliomyelitis-tetanus-hepatitis B
Реєстрація UA/16235/01/01 від 09.08.2017
Рецепт за рецептом
Термін зберігання 3 роки

Особливості прийому Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1

Дітивід народження до 3-х років
Вагітніне для застосування жінкам
Годуючіпрепарат застосовують дітям
Алергіяз обережністю
Діабетдозволено
Водіїпрепарат застосовують дітям
Увага!Увага!

Опис препарату Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 створено на основі офіціальної інструкції до Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1

Коротка інструкція із застосування для Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1

print
share
composition

Склад

діючі речовини:1 доза (0,5 мл) відновленої вакцини містить:

– дифтерійного анатоксину адсорбованого (D) не менше 30 міжнародних одиниць (МО),

– правцевого анатоксину адсорбованого (T) не менше 40 МО,

– кашлюкового анатоксину адсорбованого (PT) 25 мкг,

– філаментозного гемаглютиніну адсорбованого (FHA) 25 мкг,

– пертактину адсорбованого (PRN) 8 мкг,

– р-ДНК поверхневого антигену вірусу гепатиту В адсорбованого (HBsAg) 10 мкг,

– інактивованого поліовірусу типу 1 (Mahoney) 40 D-антигенних одиниць (DU),

– інактивованого поліовірусу типу 2 (MEF-1) 8 DU,

– інактивованого поліовірусу типу 3 (Saukett) 32 DU,

– кон’югату капсульного полісахариду Haemophilus influenzae типу b (PRP) 10 мкг та правцевого анатоксину (ТT) адсорбованого ~ 25 мкг;

допоміжні речовини: натрію хлорид – 4,5 мг, cередовище 199 (М199) (включаючи амінокислоти) – 1,15 мг, вода для ін’єкцій – 0,5 мл, лактоза – 12,6 мг.

Ад’ювант: алюміній (у формі солей) – 0,82 мг:

– алюмінію гідроксид (Al(OH)3) – 0,5 мг,

– алюмінію фосфат (AlPO4) – 0,32 мг.

Калію хлорид, динатрію фосфат, калій фосфорнокислий однозаміщений, полісорбат 20 та 80, гліцин, формальдегід, неоміцину сульфат, поліміксину В сульфат присутні як залишки виробничого процесу.

testimony

Показання

Вакцина ІНФАНРИКС ГЕКСА показана для первинної та бустерної імунізації дітей з метою профілактики дифтерії, правця, кашлюку, гепатиту В, поліомієліту та захворювань, збудником яких є Haemophilus influenzae типу b.

composition

Протипоказання

Вакцину ІНФАНРИКС ГЕКСА не призначають особам з підвищеною гіперчутливістю до основних компонентів або до будь-якої з допоміжних/залишкових речовин, в тому числі поліміксину, неоміцину та формальдегіду (див. розділ «Склад») та особам, що мали ознаки гіперчутливості після попереднього введення вакцин для профілактики дифтерії, правця, кашлюку, гепатиту В, поліомієліту або захворювань, збудником яких є Haemophilus influenzae типу b (Hib).

ІНФАНРИКС ГЕКСА протипоказана дітям у яких спостерігалася енцефалопатія невідомої етіології в межах 7 днів після попередньої вакцинації з кашлюкововмісною вакциною. За цих обставин вакцинацію проти кашлюку слід припинити і курс вакцинації слід продовжити вакцинами для профілактики дифтерії, правця, гепатиту В, інактивованою поліомієлітною вакциною та вакциною для профілактики захворювань, що викликаються збудником Haemophilus influenzae типу b.

Як і у випадку з іншими вакцинами, застосування вакцини ІНФАНРИКС ГЕКСА пацієнтам з гострим захворюванням, що супроводжується лихоманкою, слід відкласти. Наявність незначної інфекції не є протипоказанням.

Usage

Спосіб застосування

Спосіб застосування

ІНФАНРИКС ГЕКСА призначена для глибокого внутрішньом’язового введення. Необхідно змінювати (чергувати) ділянку тіла для наступних ін’єкцій.

Дозування

Схема первинної вакцинації складається з двох або трьох доз (по 0,5 мл), які необхідно ввести згідно з офіційними рекомендаціями (див. таблицю 4 та розділ «Імунологічні та біологічні властивості» для отримання інформації щодо схем вакцинацї, оцінених в клінічних дослідженнях). Вакцину ІНФАНРИКС ГЕКСА можна розглядати для бустерної вакцинації, якщо антигенний склад відповідає офіційним рекомендаціям країни, але рекомендовано введення як мінімум однієї дози Hib-кон’югованої вакцини.

Первинна вакцинація

Бустерна вакцинація

Загальні положення

Доношені новонароджені

3 дози

Можна проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяць між дозами первинної вакцинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано до 18-місячного віку.

2 дози

Обов’ язково проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяці між дозами первинної вацинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано у період 11-13 місяців після народження.

Передчасно народжені немовлята (щонайменше 24 тижнів гестації)

3 дози

Обов’ язково проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяць між дозами первинної вакцинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано до 18-місячного віку.

Введення вакцини ІНФАНРИКС ГЕКСА, відповідно до графіку Розширеної програми імунізації (у віці 6-ти, 10-ти, 14-ти тижнів), може бути використане тільки, якщо вакцинований при народженні отримав дозу вакцини для профілактики гепатиту В.

Якщо вакцинований при народженні отримав дозу вакцини для профілактики гепатиту В то, вакцина ІНФАНРИКС ГЕКСА може бути використана як заміна для додаткових доз вакцини для профілактики гепатиту В у віці від 6 тижнів. Якщо до цього віку необхідно введення другої дози вакцини для профілактики гепатиту В, в цьому випадку необхідно використовувати моновалентну вакцину для профілактики гепатиту В.

Слід дотримуватись встановлених уповноваженими органами кожної країни заходів щодо імунопрофілактики гепатиту В.

Щеплення дітей на території України здійснюється згідно з вимогами діючих наказів МОЗ України щодо проведення профілактичних щеплень.

Інструкція з використання вакцини

Попередньо заповнений шприц, що містить суспензію DTPa-HBV-IPV необхідно добре струсити щоб отримати однорідну білу мутну суспензію. Суспензію DTPa-HBV-IPV та порошок Hib необхідно перевірити візуально на наявність будь-яких сторонніх часток і/або змін фізичних властивостей. У випадку, якщо будь-що з перерахованого спостерігається, вакцину не використовувати.

Будь-який невикористаний продукт або відходні матеріали мають бути утилізовані згідно з вимогами чинних нормативно-правових актів в Україні.

Вакцину необхідно готувати шляхом додавання усього вмісту попередньо наповненого шприца, що містить DTPa-HBV-IPV суспензію, до флакону, що містить порошок Hib. Суміш необхідно добре струсити до повного розчинення порошку в суспензії.

Гарною клінічною практикою є введення вакцини лише тоді, коли вона досягне кімнатної температури. Крім того, при досягненні кімнатної температури флакону гарантується достатня елас­тичність гумової пробки флакону, що мінімізує потрапляння гумових часток у флакон. Щоб досягти цього, флакон необхідно залишити при кімнатній температурі (25 ± 3 °C) щонайменше на п’ять хвилин перед введенням суспензії зі шприца та розчинення вакцини.

Відновлена вакцина являє собою злегка більш мутну суспензію, ніж рідкий компонент окремо. Це є нормальним явищем.

Відновлену вакцину необхідно візуально перевірити на наявність будь-яких сторонніх часток і/або зміни фізичних властивостей. У випадку, якщо будь-що з перерахованого спостерігається, вакцину не використовувати.

Будь-який невикористаний продукт або відходні матеріали повинні бути утилізовані відповідно з вимогами чинних нормативно-правових актів в Україні.

Після відновлення вакцина має бути використана негайно.

Однак, вакцина може зберігатись до 8 годин при кімнатній температурі (21 °С).

Набирають увесь вміст флакона.

1. Тримаючи циліндр шприца в одній руці (не тримайтеся за поршень шприца), відкрутіть ковпачок шприца, обертаючи його проти годинникової стрілки.

2. Вставте голку в шприц, закрутіть її повністю до упору за годинниковою стрілкою (див. малюнок).

3. Зніміть захисний ковпачок голки, який може бути дещо щільно закріплений.

4. Введіть вакцину.

Діти. Немає даних щодо безпеки та ефективності застосування ІНФАНРИКС ГЕКСА дітям від 3 років (додатково див. розділи «Показання», «Спосіб застосування та дози»).

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1, а також відповіді на них.

Яка ціна на Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1?

plus-icon

Ціни на Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 в Україні починаються від 1372.6 до 1538.5, препарат доступний в 200 аптеках.

Від чого допомагає Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1?

plus-icon

Показання препарату Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1:

Вакцина ІНФАНРИКС ГЕКСА показана для первинної та бустерної імунізації дітей з метою профілактики дифтерії, правця, кашлюку, гепатиту В, поліомієліту та захворювань, збудником яких є Haemophilus influenzae типу b.

Яке дозування препарату?

plus-icon

Дозування Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1: 0,5 мл.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1?

plus-icon

Інструкція Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1?

plus-icon

Зі складом Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 можна ознайомитись нижче.

діючі речовини:1 доза (0,5 мл) відновленої вакцини містить:

– дифтерійного анатоксину адсорбованого (D) не менше 30 міжнародних одиниць (МО),

– правцевого анатоксину адсорбованого (T) не менше 40 МО,

– кашлюкового анатоксину адсорбованого (PT) 25 мкг,

– філаментозного гемаглютиніну адсорбованого (FHA) 25 мкг,

– пертактину адсорбованого (PRN) 8 мкг,

– р-ДНК поверхневого антигену вірусу гепатиту В адсорбованого (HBsAg) 10 мкг,

– інактивованого поліовірусу типу 1 (Mahoney) 40 D-антигенних одиниць (DU),

– інактивованого поліовірусу типу 2 (MEF-1) 8 DU,

– інактивованого поліовірусу типу 3 (Saukett) 32 DU,

– кон’югату капсульного полісахариду Haemophilus influenzae типу b (PRP) 10 мкг та правцевого анатоксину (ТT) адсорбованого ~ 25 мкг;

допоміжні речовини: натрію хлорид – 4,5 мг, cередовище 199 (М199) (включаючи амінокислоти) – 1,15 мг, вода для ін’єкцій – 0,5 мл, лактоза – 12,6 мг.

Ад’ювант: алюміній (у формі солей) – 0,82 мг:

– алюмінію гідроксид (Al(OH)3) – 0,5 мг,

– алюмінію фосфат (AlPO4) – 0,32 мг.

Калію хлорид, динатрію фосфат, калій фосфорнокислий однозаміщений, полісорбат 20 та 80, гліцин, формальдегід, неоміцину сульфат, поліміксину В сульфат присутні як залишки виробничого процесу.

Як приймати Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1?

plus-icon

Спосіб застосування

ІНФАНРИКС ГЕКСА призначена для глибокого внутрішньом’язового введення. Необхідно змінювати (чергувати) ділянку тіла для наступних ін’єкцій.

Дозування

Схема первинної вакцинації складається з двох або трьох доз (по 0,5 мл), які необхідно ввести згідно з офіційними рекомендаціями (див. таблицю 4 та розділ «Імунологічні та біологічні властивості» для отримання інформації щодо схем вакцинацї, оцінених в клінічних дослідженнях). Вакцину ІНФАНРИКС ГЕКСА можна розглядати для бустерної вакцинації, якщо антигенний склад відповідає офіційним рекомендаціям країни, але рекомендовано введення як мінімум однієї дози Hib-кон’югованої вакцини.

Первинна вакцинація

Бустерна вакцинація

Загальні положення

Доношені новонароджені

3 дози

Можна проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяць між дозами первинної вакцинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано до 18-місячного віку.

2 дози

Обов’ язково проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяці між дозами первинної вацинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано у період 11-13 місяців після народження.

Передчасно народжені немовлята (щонайменше 24 тижнів гестації)

3 дози

Обов’ язково проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяць між дозами первинної вакцинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано до 18-місячного віку.

Введення вакцини ІНФАНРИКС ГЕКСА, відповідно до графіку Розширеної програми імунізації (у віці 6-ти, 10-ти, 14-ти тижнів), може бути використане тільки, якщо вакцинований при народженні отримав дозу вакцини для профілактики гепатиту В.

Якщо вакцинований при народженні отримав дозу вакцини для профілактики гепатиту В то, вакцина ІНФАНРИКС ГЕКСА може бути використана як заміна для додаткових доз вакцини для профілактики гепатиту В у віці від 6 тижнів. Якщо до цього віку необхідно введення другої дози вакцини для профілактики гепатиту В, в цьому випадку необхідно використовувати моновалентну вакцину для профілактики гепатиту В.

Слід дотримуватись встановлених уповноваженими органами кожної країни заходів щодо імунопрофілактики гепатиту В.

Щеплення дітей на території України здійснюється згідно з вимогами діючих наказів МОЗ України щодо проведення профілактичних щеплень.

Інструкція з використання вакцини

Попередньо заповнений шприц, що містить суспензію DTPa-HBV-IPV необхідно добре струсити щоб отримати однорідну білу мутну суспензію. Суспензію DTPa-HBV-IPV та порошок Hib необхідно перевірити візуально на наявність будь-яких сторонніх часток і/або змін фізичних властивостей. У випадку, якщо будь-що з перерахованого спостерігається, вакцину не використовувати.

Будь-який невикористаний продукт або відходні матеріали мають бути утилізовані згідно з вимогами чинних нормативно-правових актів в Україні.

Вакцину необхідно готувати шляхом додавання усього вмісту попередньо наповненого шприца, що містить DTPa-HBV-IPV суспензію, до флакону, що містить порошок Hib. Суміш необхідно добре струсити до повного розчинення порошку в суспензії.

Гарною клінічною практикою є введення вакцини лише тоді, коли вона досягне кімнатної температури. Крім того, при досягненні кімнатної температури флакону гарантується достатня елас­тичність гумової пробки флакону, що мінімізує потрапляння гумових часток у флакон. Щоб досягти цього, флакон необхідно залишити при кімнатній температурі (25 ± 3 °C) щонайменше на п’ять хвилин перед введенням суспензії зі шприца та розчинення вакцини.

Відновлена вакцина являє собою злегка більш мутну суспензію, ніж рідкий компонент окремо. Це є нормальним явищем.

Відновлену вакцину необхідно візуально перевірити на наявність будь-яких сторонніх часток і/або зміни фізичних властивостей. У випадку, якщо будь-що з перерахованого спостерігається, вакцину не використовувати.

Будь-який невикористаний продукт або відходні матеріали повинні бути утилізовані відповідно з вимогами чинних нормативно-правових актів в Україні.

Після відновлення вакцина має бути використана негайно.

Однак, вакцина може зберігатись до 8 годин при кімнатній температурі (21 °С).

Набирають увесь вміст флакона.

1. Тримаючи циліндр шприца в одній руці (не тримайтеся за поршень шприца), відкрутіть ковпачок шприца, обертаючи його проти годинникової стрілки.

2. Вставте голку в шприц, закрутіть її повністю до упору за годинниковою стрілкою (див. малюнок).

3. Зніміть захисний ковпачок голки, який може бути дещо щільно закріплений.

4. Введіть вакцину.

Діти. Немає даних щодо безпеки та ефективності застосування ІНФАНРИКС ГЕКСА дітям від 3 років (додатково див. розділи «Показання», «Спосіб застосування та дози»).

Чи можна приймати Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 при вагітності?

plus-icon

Згідно з інструкції до застосування Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1, прийом під час вагітності: не для застосування жінкам

Чи можна Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 дітям?

plus-icon

Показання для дітей: від народження до 3-х років. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 в аптеках України?

plus-icon

Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1.

Процес купівлі Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 і заберіть його в аптеці.

Купити Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Інфанрикс Гекса комплект сусп. для ін. шприц з 2 голк.+(hib) №1 можна в таких містах: Рівне , Біла Церква , Чернігів , Суми , Харків , Запоріжжя , Львів , Івано-Франківськ , Одеса , Вінниця , Черкаси , Кременчук , Полтава , Дніпро , Камʼянське , Кривий Ріг , Кропивницький , Київ та в інших населених пунктах України.