Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1

ReturnНазад

Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1

Цены на Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1
1372.60 - 1538.50 грн.
target

найдено в 200 аптеках

1372.60 - 1538.50 грн.
target

найдено в 200 аптеках

Внимание!Внимание!

Описание препарата Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 создано на основе официальной инструкции к Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1

Короткая инструкция по применению для

print
share
composition

Состав

діючі речовини:1 доза (0,5 мл) відновленої вакцини містить:

– дифтерійного анатоксину адсорбованого (D) не менше 30 міжнародних одиниць (МО),

– правцевого анатоксину адсорбованого (T) не менше 40 МО,

– кашлюкового анатоксину адсорбованого (PT) 25 мкг,

– філаментозного гемаглютиніну адсорбованого (FHA) 25 мкг,

– пертактину адсорбованого (PRN) 8 мкг,

– р-ДНК поверхневого антигену вірусу гепатиту В адсорбованого (HBsAg) 10 мкг,

– інактивованого поліовірусу типу 1 (Mahoney) 40 D-антигенних одиниць (DU),

– інактивованого поліовірусу типу 2 (MEF-1) 8 DU,

– інактивованого поліовірусу типу 3 (Saukett) 32 DU,

– кон’югату капсульного полісахариду Haemophilus influenzae типу b (PRP) 10 мкг та правцевого анатоксину (ТT) адсорбованого ~ 25 мкг;

допоміжні речовини: натрію хлорид – 4,5 мг, cередовище 199 (М199) (включаючи амінокислоти) – 1,15 мг, вода для ін’єкцій – 0,5 мл, лактоза – 12,6 мг.

Ад’ювант: алюміній (у формі солей) – 0,82 мг:

– алюмінію гідроксид (Al(OH)3) – 0,5 мг,

– алюмінію фосфат (AlPO4) – 0,32 мг.

Калію хлорид, динатрію фосфат, калій фосфорнокислий однозаміщений, полісорбат 20 та 80, гліцин, формальдегід, неоміцину сульфат, поліміксину В сульфат присутні як залишки виробничого процесу.

testimony

Показания

Вакцина ІНФАНРИКС ГЕКСА показана для первинної та бустерної імунізації дітей з метою профілактики дифтерії, правця, кашлюку, гепатиту В, поліомієліту та захворювань, збудником яких є Haemophilus influenzae типу b.

composition

Противопоказания

Вакцину ІНФАНРИКС ГЕКСА не призначають особам з підвищеною гіперчутливістю до основних компонентів або до будь-якої з допоміжних/залишкових речовин, в тому числі поліміксину, неоміцину та формальдегіду (див. розділ «Склад») та особам, що мали ознаки гіперчутливості після попереднього введення вакцин для профілактики дифтерії, правця, кашлюку, гепатиту В, поліомієліту або захворювань, збудником яких є Haemophilus influenzae типу b (Hib).

ІНФАНРИКС ГЕКСА протипоказана дітям у яких спостерігалася енцефалопатія невідомої етіології в межах 7 днів після попередньої вакцинації з кашлюкововмісною вакциною. За цих обставин вакцинацію проти кашлюку слід припинити і курс вакцинації слід продовжити вакцинами для профілактики дифтерії, правця, гепатиту В, інактивованою поліомієлітною вакциною та вакциною для профілактики захворювань, що викликаються збудником Haemophilus influenzae типу b.

Як і у випадку з іншими вакцинами, застосування вакцини ІНФАНРИКС ГЕКСА пацієнтам з гострим захворюванням, що супроводжується лихоманкою, слід відкласти. Наявність незначної інфекції не є протипоказанням.

Usage

Способ применения

Спосіб застосування

ІНФАНРИКС ГЕКСА призначена для глибокого внутрішньом’язового введення. Необхідно змінювати (чергувати) ділянку тіла для наступних ін’єкцій.

Дозування

Схема первинної вакцинації складається з двох або трьох доз (по 0,5 мл), які необхідно ввести згідно з офіційними рекомендаціями (див. таблицю 4 та розділ «Імунологічні та біологічні властивості» для отримання інформації щодо схем вакцинацї, оцінених в клінічних дослідженнях). Вакцину ІНФАНРИКС ГЕКСА можна розглядати для бустерної вакцинації, якщо антигенний склад відповідає офіційним рекомендаціям країни, але рекомендовано введення як мінімум однієї дози Hib-кон’югованої вакцини.

Первинна вакцинація

Бустерна вакцинація

Загальні положення

Доношені новонароджені

3 дози

Можна проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяць між дозами первинної вакцинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано до 18-місячного віку.

2 дози

Обов’ язково проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяці між дозами первинної вацинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано у період 11-13 місяців після народження.

Передчасно народжені немовлята (щонайменше 24 тижнів гестації)

3 дози

Обов’ язково проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяць між дозами первинної вакцинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано до 18-місячного віку.

Введення вакцини ІНФАНРИКС ГЕКСА, відповідно до графіку Розширеної програми імунізації (у віці 6-ти, 10-ти, 14-ти тижнів), може бути використане тільки, якщо вакцинований при народженні отримав дозу вакцини для профілактики гепатиту В.

Якщо вакцинований при народженні отримав дозу вакцини для профілактики гепатиту В то, вакцина ІНФАНРИКС ГЕКСА може бути використана як заміна для додаткових доз вакцини для профілактики гепатиту В у віці від 6 тижнів. Якщо до цього віку необхідно введення другої дози вакцини для профілактики гепатиту В, в цьому випадку необхідно використовувати моновалентну вакцину для профілактики гепатиту В.

Слід дотримуватись встановлених уповноваженими органами кожної країни заходів щодо імунопрофілактики гепатиту В.

Щеплення дітей на території України здійснюється згідно з вимогами діючих наказів МОЗ України щодо проведення профілактичних щеплень.

Інструкція з використання вакцини

Попередньо заповнений шприц, що містить суспензію DTPa-HBV-IPV необхідно добре струсити щоб отримати однорідну білу мутну суспензію. Суспензію DTPa-HBV-IPV та порошок Hib необхідно перевірити візуально на наявність будь-яких сторонніх часток і/або змін фізичних властивостей. У випадку, якщо будь-що з перерахованого спостерігається, вакцину не використовувати.

Будь-який невикористаний продукт або відходні матеріали мають бути утилізовані згідно з вимогами чинних нормативно-правових актів в Україні.

Вакцину необхідно готувати шляхом додавання усього вмісту попередньо наповненого шприца, що містить DTPa-HBV-IPV суспензію, до флакону, що містить порошок Hib. Суміш необхідно добре струсити до повного розчинення порошку в суспензії.

Гарною клінічною практикою є введення вакцини лише тоді, коли вона досягне кімнатної температури. Крім того, при досягненні кімнатної температури флакону гарантується достатня елас­тичність гумової пробки флакону, що мінімізує потрапляння гумових часток у флакон. Щоб досягти цього, флакон необхідно залишити при кімнатній температурі (25 ± 3 °C) щонайменше на п’ять хвилин перед введенням суспензії зі шприца та розчинення вакцини.

Відновлена вакцина являє собою злегка більш мутну суспензію, ніж рідкий компонент окремо. Це є нормальним явищем.

Відновлену вакцину необхідно візуально перевірити на наявність будь-яких сторонніх часток і/або зміни фізичних властивостей. У випадку, якщо будь-що з перерахованого спостерігається, вакцину не використовувати.

Будь-який невикористаний продукт або відходні матеріали повинні бути утилізовані відповідно з вимогами чинних нормативно-правових актів в Україні.

Після відновлення вакцина має бути використана негайно.

Однак, вакцина може зберігатись до 8 годин при кімнатній температурі (21 °С).

Набирають увесь вміст флакона.

1. Тримаючи циліндр шприца в одній руці (не тримайтеся за поршень шприца), відкрутіть ковпачок шприца, обертаючи його проти годинникової стрілки.

2. Вставте голку в шприц, закрутіть її повністю до упору за годинниковою стрілкою (див. малюнок).

3. Зніміть захисний ковпачок голки, який може бути дещо щільно закріплений.

4. Введіть вакцину.

Діти. Немає даних щодо безпеки та ефективності застосування ІНФАНРИКС ГЕКСА дітям від 3 років (додатково див. розділи «Показання», «Спосіб застосування та дози»).

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1, а также ответы на них.

Какая цена на Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1?

plus-icon

Цены на Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 в Украине начинаются от 1372.6 до 1538.5, препарат доступен в 200 аптеках.

От чего помогает Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1?

plus-icon

Показания к применению Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1:

Вакцина ІНФАНРИКС ГЕКСА показана для первинної та бустерної імунізації дітей з метою профілактики дифтерії, правця, кашлюку, гепатиту В, поліомієліту та захворювань, збудником яких є Haemophilus influenzae типу b.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1: 0,5 мл.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1?

plus-icon

Инструкция к Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1?

plus-icon

С составом Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 можно ознакомиться ниже.

діючі речовини:1 доза (0,5 мл) відновленої вакцини містить:

– дифтерійного анатоксину адсорбованого (D) не менше 30 міжнародних одиниць (МО),

– правцевого анатоксину адсорбованого (T) не менше 40 МО,

– кашлюкового анатоксину адсорбованого (PT) 25 мкг,

– філаментозного гемаглютиніну адсорбованого (FHA) 25 мкг,

– пертактину адсорбованого (PRN) 8 мкг,

– р-ДНК поверхневого антигену вірусу гепатиту В адсорбованого (HBsAg) 10 мкг,

– інактивованого поліовірусу типу 1 (Mahoney) 40 D-антигенних одиниць (DU),

– інактивованого поліовірусу типу 2 (MEF-1) 8 DU,

– інактивованого поліовірусу типу 3 (Saukett) 32 DU,

– кон’югату капсульного полісахариду Haemophilus influenzae типу b (PRP) 10 мкг та правцевого анатоксину (ТT) адсорбованого ~ 25 мкг;

допоміжні речовини: натрію хлорид – 4,5 мг, cередовище 199 (М199) (включаючи амінокислоти) – 1,15 мг, вода для ін’єкцій – 0,5 мл, лактоза – 12,6 мг.

Ад’ювант: алюміній (у формі солей) – 0,82 мг:

– алюмінію гідроксид (Al(OH)3) – 0,5 мг,

– алюмінію фосфат (AlPO4) – 0,32 мг.

Калію хлорид, динатрію фосфат, калій фосфорнокислий однозаміщений, полісорбат 20 та 80, гліцин, формальдегід, неоміцину сульфат, поліміксину В сульфат присутні як залишки виробничого процесу.

Как принимать Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1?

plus-icon

Спосіб застосування

ІНФАНРИКС ГЕКСА призначена для глибокого внутрішньом’язового введення. Необхідно змінювати (чергувати) ділянку тіла для наступних ін’єкцій.

Дозування

Схема первинної вакцинації складається з двох або трьох доз (по 0,5 мл), які необхідно ввести згідно з офіційними рекомендаціями (див. таблицю 4 та розділ «Імунологічні та біологічні властивості» для отримання інформації щодо схем вакцинацї, оцінених в клінічних дослідженнях). Вакцину ІНФАНРИКС ГЕКСА можна розглядати для бустерної вакцинації, якщо антигенний склад відповідає офіційним рекомендаціям країни, але рекомендовано введення як мінімум однієї дози Hib-кон’югованої вакцини.

Первинна вакцинація

Бустерна вакцинація

Загальні положення

Доношені новонароджені

3 дози

Можна проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяць між дозами первинної вакцинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано до 18-місячного віку.

2 дози

Обов’ язково проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяці між дозами первинної вацинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано у період 11-13 місяців після народження.

Передчасно народжені немовлята (щонайменше 24 тижнів гестації)

3 дози

Обов’ язково проводити бустерну вакцинацію.

· Повинен бути інтервал щонайменше в 1 місяць між дозами первинної вакцинації.

· Бустерну дозу слід вводити щонайменше через 6 місяців після останньої дози первинної вакцинації і бажано до 18-місячного віку.

Введення вакцини ІНФАНРИКС ГЕКСА, відповідно до графіку Розширеної програми імунізації (у віці 6-ти, 10-ти, 14-ти тижнів), може бути використане тільки, якщо вакцинований при народженні отримав дозу вакцини для профілактики гепатиту В.

Якщо вакцинований при народженні отримав дозу вакцини для профілактики гепатиту В то, вакцина ІНФАНРИКС ГЕКСА може бути використана як заміна для додаткових доз вакцини для профілактики гепатиту В у віці від 6 тижнів. Якщо до цього віку необхідно введення другої дози вакцини для профілактики гепатиту В, в цьому випадку необхідно використовувати моновалентну вакцину для профілактики гепатиту В.

Слід дотримуватись встановлених уповноваженими органами кожної країни заходів щодо імунопрофілактики гепатиту В.

Щеплення дітей на території України здійснюється згідно з вимогами діючих наказів МОЗ України щодо проведення профілактичних щеплень.

Інструкція з використання вакцини

Попередньо заповнений шприц, що містить суспензію DTPa-HBV-IPV необхідно добре струсити щоб отримати однорідну білу мутну суспензію. Суспензію DTPa-HBV-IPV та порошок Hib необхідно перевірити візуально на наявність будь-яких сторонніх часток і/або змін фізичних властивостей. У випадку, якщо будь-що з перерахованого спостерігається, вакцину не використовувати.

Будь-який невикористаний продукт або відходні матеріали мають бути утилізовані згідно з вимогами чинних нормативно-правових актів в Україні.

Вакцину необхідно готувати шляхом додавання усього вмісту попередньо наповненого шприца, що містить DTPa-HBV-IPV суспензію, до флакону, що містить порошок Hib. Суміш необхідно добре струсити до повного розчинення порошку в суспензії.

Гарною клінічною практикою є введення вакцини лише тоді, коли вона досягне кімнатної температури. Крім того, при досягненні кімнатної температури флакону гарантується достатня елас­тичність гумової пробки флакону, що мінімізує потрапляння гумових часток у флакон. Щоб досягти цього, флакон необхідно залишити при кімнатній температурі (25 ± 3 °C) щонайменше на п’ять хвилин перед введенням суспензії зі шприца та розчинення вакцини.

Відновлена вакцина являє собою злегка більш мутну суспензію, ніж рідкий компонент окремо. Це є нормальним явищем.

Відновлену вакцину необхідно візуально перевірити на наявність будь-яких сторонніх часток і/або зміни фізичних властивостей. У випадку, якщо будь-що з перерахованого спостерігається, вакцину не використовувати.

Будь-який невикористаний продукт або відходні матеріали повинні бути утилізовані відповідно з вимогами чинних нормативно-правових актів в Україні.

Після відновлення вакцина має бути використана негайно.

Однак, вакцина може зберігатись до 8 годин при кімнатній температурі (21 °С).

Набирають увесь вміст флакона.

1. Тримаючи циліндр шприца в одній руці (не тримайтеся за поршень шприца), відкрутіть ковпачок шприца, обертаючи його проти годинникової стрілки.

2. Вставте голку в шприц, закрутіть її повністю до упору за годинниковою стрілкою (див. малюнок).

3. Зніміть захисний ковпачок голки, який може бути дещо щільно закріплений.

4. Введіть вакцину.

Діти. Немає даних щодо безпеки та ефективності застосування ІНФАНРИКС ГЕКСА дітям від 3 років (додатково див. розділи «Показання», «Спосіб застосування та дози»).

Можно ли принимать Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1, принимать при беременности: не для применения женщинам

Можно ли Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 детям?

plus-icon

Применение для детей: с рождения до 3-х лет. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1.

Процесс покупки Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 и заберите его в аптеке.

Купить Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Инфанрикс Гекса комплект сусп. для ин. шприц с 2 иголк.+(hib) №1 можно в таких городах: Ровно , Житомир , Белая Церковь , Чернигов , Сумы , Харьков , Запорожье , Львов , Ивано-Франковск , Одесса , Винница , Черкассы , Кременчуг , Полтава , Днепр , Каменское , Кривой Рог , Кропивницкий , Киев и в других населенных пунктах Украины.