Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1

ReturnНазад

Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1

Цены на Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1
target

не найдено в г. Киев

target

не найдено в г. Киев

Внимание!Внимание!

Описание препарата Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 создано на основе официальной инструкции к Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1

Короткая инструкция по применению для

print
share
composition

Состав

діюча речовина: епірубіцину гідрохлорид;

1 мл розчину для ін’єкцій містить 2 мг епірубіцину гідрохлориду;

допоміжні речовини: натрію хлорид, кислота хлористоводнева концентрована, вода для ін’єкцій.

testimony

Показания

Епірубіцин застосовують для лікування ряду неопластичних станів, у тому числі:

- раку молочної залози;

- раку яєчників;

- раку шлунка;

- раку легенів;

- злоякісних лімфом;

- саркоми м’яких тканин;

- раку печінки;

- раку підшлункової залози;

- раку прямої кишки;

- раку шийно‑лицьової ділянки;

- лейкемії.

Показано, що епірубіцин при внутрішньоміхуровому введенні ефективний для лікування:

- папілярного перехідно‑клітинного раку сечового міхура;

- карциноми in situ сечового міхура;

- внутрішньоміхурової профілактики рецидивів поверхневої карциноми сечового міхура після трансуретральної резекції.

composition

Противопоказания

- Підвищена чутливість до епірубіцину або до будь‑якої допоміжної речовини препарату, до інших антрациклінів та антраценедіонів;

- період годування груддю.

Внутрішньовенне введення епірубіцину протипоказане при таких захворюваннях:

- персистуюча мієлосупресія внаслідок попередньої хіміо‑ або променевої терапії;

- активна депресія функції кісткового мозку внаслідок раніше проведених курсів лікування із застосуванням інших протипухлинних засобів або радіотерапії;

- тяжкі порушення функції печінки;

- кардіологічні захворювання, у тому числі в анамнезі (зокрема міокардіальна недостатність IV ступеня, гострий інфаркт міокарда або інфаркт міокарда в анамнезі, що спричинив міокардіальну недостатність III або IV ступеня, гострі запальні захворювання серця, аритмії зі серйозними гемодинамічними порушеннями);

- кардіоміопатія;

- нестабільна стенокардія;

- отримання раніше максимальної кумулятивної дози інших антрациклінів (наприклад, доксорубіцину або даунорубіцину);

- гострі системні (генералізовані) інфекції.

Протипоказання для внутрішньоміхурового застосування:

- інфекції сечовивідних шляхів;

- інвазивні пухлини, що проникають у стінку сечового міхура;

- проблеми катетеризації (уретральна непрохідність, спричинена значним внутрішньоміхуровим новоутворенням);

- запалення сечового міхура;

- гематурія.

Usage

Способ применения

Дозування

З метою попередження кардіотоксичності препарату не слід перевищувати загальну кумулятивну дозу 900−1000 мг/м2 епірубіцину.

Стандартна доза. При застосуванні епірубіцину як монотерапії рекомендована доза для дорослих становить 60−90 мг/м2площі поверхні тіла. Епірубіцин слід вводити внутрішньовенно протягом 3−5 хвилин. Введення слід повторювати після інтервалу в 21 день залежно від гематологічних показників пацієнта і функції кісткового мозку. Якщо спостерігаються ознаки токсичності, включаючи тяжку форму нейтропенії/нейтропенічної гарячки і тромбоцитопенії (які можуть зберігатися до 21‑го дня), може постати питання про перегляд дози або відстрочення введення подальшої дози.

Висока доза. Епірубіцин як засіб монотерапії для лікування раку легенів високими дозами слід вводити відповідно до таких схем:

- дрібноклітинний рак легенів (раніше не лікований): 120 мг/м2 1 день кожні 3 тижні;

- недрібноклітинний рак легенів (епідермоїдний, сквамозний та аденокарцинома) у пацієнтів, які раніше не отримували лікування: 135 мг/ м2 у 1‑й день або 45 мг/м² у 1‑й, 2‑й, 3‑й дні, повторення курсу – кожні 3 тижні.

При лікуванні високими дозами епірубіцин можна вводити як внутрішньовенний болюс протягом 3‑5 хвилин або у вигляді інфузії тривалістю до 30 хвилин.

Рак молочної залози.

При ад’ювантному лікуванні пацієнтів із раком молочної залози на ранній стадії рекомендується внутрішньовенне введення доз епірубіцину у межах від 100 мг/м2(як одноразова доза в день 1) до 120 мг/м2(дві роздільні дози в дні 1 і 8) кожні 3−4 тижні, у комбінації з внутрішньовенним введенням циклофосфаміду і 5‑фторурацилу та пероральним застосуванням тамоксифену. Курс повторювати з періодичністю у 3-4 тижні. При лікуванні високими дозами епірубіцину гідрохлорид вводити шляхом внутрішньовенних болюсних ін’єкцій тривалістю 3−5 хвилин або внутрішньовенних інфузій тривалістю до 30 хвилин.

Нижчі дози (60−75 мг/м2 для традиційного лікування і 105−120 мг/м2 для лікування високими дозами) рекомендують пацієнтам, у яких порушена функція кісткового мозку в результаті попередньої хіміотерапії або променевої терапії, залежно від віку або неопластичної інфільтрації кісткового мозку. Загальну дозу на цикл можна розділити на 2‑3 послідовні доби. Наступні дози епірубіцину зазвичай застосовують як монотерапію або у складі комбінованої хіміотерапії різних пухлин (див. таблицю 1).

Таблиця 1

Онкологічні показання

Доза епірубіцину (мг/м2)*

Монотерапія

Комбінована терапія

Рак яєчників

60−90

50−100

Рак шлунка

60−90

50

Рак сечового міхура

Внутрішньоміхурове введення

50 мг/50 мл або 80 мг/50 мл (карцинома in situ).

Профілактика: 50 мг/50 мл на тиждень протягом 4 тижнів, потім кожного місяця протягом 11 місяців.

* Загальні дози, які застосовують першого дня або першого, другого та третього дня з інтервалом у 21 день.

Комбіноване лікування. Якщо епірубіцин застосовувати у комбінації з іншими цитотоксичними препаратами, дозу слід відповідно зменшити. Зазвичай застосовувані дози наведені у таблиці вище.

Лікування пацієнтів із порушеннями функції печінки. Основний шлях виведення епірубіцину з організму – переважно гепатобіліарна система. У пацієнтів із порушеннями функції печінки дозу слід зменшувати залежно від рівня білірубіну в сироватці крові, як вказано нижче:

Рівень білірубіну
у сироватці крові

Рівень глютамат‑оксалоацетат‑трансамінази (SGOT) у сироватці крові

Зменшення дози

1,4‑3 мг/100 мл

більше ніж у 4 рази
перевищує верхню межу норми

50 %

>3 мг/100 мл

75 %

Загалом, якщо рівень білірубіну перебуває у діапазоні 1,4−3 мг/100 мл, а рівень затримки бромсульфофталеїну (БСФ) становить 9−15 %, рекомендовано призначення половини звичайної дози. Якщо ж рівень білірубіну та рівень затримки БСФ перевищують вищезгадані, рекомендовано призначення чверті звичайної дози.

Помірне порушення функції нирок не є причиною для зміни рекомендованих доз через низький рівень екскреції епірубіцину нирками.

Порушення функції нирок. Ураження нирок середнього ступеня тяжкості не вимагає зменшення дози з точки зору обмеження кількості епірубіцину, що виводиться даним шляхом. Однак може знадобитися корекція дози для пацієнтів із рівнем креатиніну у сироватці крові >5 мг/дл.

Спосіб застосування.

Епірубіцин застосовувати тільки для внутрішньовенного або внутрішньоміхурового введення. Епірубіцин неефективний при пероральному прийомі, його не слід вводити внутрішньом’язово або інтратекально.

Внутрішньовенне застосування.

Внутрішньовенне введення має тривати протягом 5−10 хвилин через систему для внутрішньовенних інфузій (необхідно переконатись, що голка правильно введена у вену), причому флакон із 0,9 % розчином натрію хлориду повинен вже бути встановлений. Ця техніка знижує ризик екстравазації препарату та забезпечує можливість промивання вени 0,9 % розчином натрію хлориду наприкінці введення препарату. Витікання епірубіцину з вени протягом введення може призвести до ураження тканин і навіть до некрозу. Венозний склероз може мати місце у результаті ін’єкції у тонкі судини або при повторних ін’єкціях в одну і ту саму вену. У разі екстравазації слід негайно припинити введення.

Внутрішньоміхурове введення. Епірубіцин можна вводити внутрішньоміхурово при лікуванні поверхневого раку сечового міхура і карциноми in situ. Не слід застосовувати даний препарат внутрішньоміхурово при лікуванні інвазійних пухлин, що проникають крізь стінку сечового міхура, у даних ситуаціях більш прийнятним є системне лікування або хірургічне втручання. Епірубіцин також успішно застосовують внутрішньоміхурово як профілактичний засіб після трансуретральної резекції поверхневих пухлин для попередження рецидивів. Для лікування поверхневої карциноми сечового міхура рекомендують наступну схему, використовуючи таблицю розведення (див. таблицю 2).

Інстиляції по 50 мг/50 мл щотижня протягом 8 тижнів (препарат розводять фізіологічним розчином або стерильною дистильованою водою). При прояві місцевих токсичних ефектів рекомендується зменшити дозу до 30 мг/50 мл.

Карцинома in situ: Інстиляції по 80 мг/50 мл (залежно від індивідуальної переносимості).

Профілактика: Інстиляції по 50 мг/50 мл щотижня протягом 4 тижнів, потім щомісячні інстиляції у тій самій дозі протягом 11 місяців.

Таблиця 2

Таблиця розведення для розчинів, які застосовують для інстиляції сечового міхура

Необхідна доза епірубіцину (мг)

Об’єм розчину епірубіцину для ін’єкцій 2 мг/мл (мл)

Об’єм розчинника

(води для ін’єкцій або стерильного 0,9 % розчину натрію хлориду) (мл)

Загальний об’єм для інстиляції сечового міхура (мл)

30

15

35

50

50

25

25

50

80

40

10

50

Розчин слід вводити внутрішньоміхурово протягом 1‑2 годин. Щоб уникнути невчасного розведення сечею, пацієнта необхідно проінструктувати про те, що йому не слід вживати рідину за 12 годин до інстиляції. У процесі інстиляції пацієнта необхідно час від часу перевертати, також його слід попередити про те, що слід спорожнити сечовий міхур після закінчення інстиляції.

Діти.

Дотепер не встановлена безпека та ефективність застосування епірубіцину дітям.

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1, а также ответы на них.

Какая цена на Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1?

plus-icon

Цены на Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 в Украине начинаются от 0.0 до 0.0, препарат доступен в 0 аптеках.

От чего помогает Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1?

plus-icon

Показания к применению Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1:

Епірубіцин застосовують для лікування ряду неопластичних станів, у тому числі:

- раку молочної залози;

- раку яєчників;

- раку шлунка;

- раку легенів;

- злоякісних лімфом;

- саркоми м’яких тканин;

- раку печінки;

- раку підшлункової залози;

- раку прямої кишки;

- раку шийно‑лицьової ділянки;

- лейкемії.

Показано, що епірубіцин при внутрішньоміхуровому введенні ефективний для лікування:

- папілярного перехідно‑клітинного раку сечового міхура;

- карциноми in situ сечового міхура;

- внутрішньоміхурової профілактики рецидивів поверхневої карциноми сечового міхура після трансуретральної резекції.

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1: 2 мг/мл.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1?

plus-icon

Инструкция к Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1?

plus-icon

С составом Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: епірубіцину гідрохлорид;

1 мл розчину для ін’єкцій містить 2 мг епірубіцину гідрохлориду;

допоміжні речовини: натрію хлорид, кислота хлористоводнева концентрована, вода для ін’єкцій.

Как принимать Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1?

plus-icon

Дозування

З метою попередження кардіотоксичності препарату не слід перевищувати загальну кумулятивну дозу 900−1000 мг/м2 епірубіцину.

Стандартна доза. При застосуванні епірубіцину як монотерапії рекомендована доза для дорослих становить 60−90 мг/м2площі поверхні тіла. Епірубіцин слід вводити внутрішньовенно протягом 3−5 хвилин. Введення слід повторювати після інтервалу в 21 день залежно від гематологічних показників пацієнта і функції кісткового мозку. Якщо спостерігаються ознаки токсичності, включаючи тяжку форму нейтропенії/нейтропенічної гарячки і тромбоцитопенії (які можуть зберігатися до 21‑го дня), може постати питання про перегляд дози або відстрочення введення подальшої дози.

Висока доза. Епірубіцин як засіб монотерапії для лікування раку легенів високими дозами слід вводити відповідно до таких схем:

- дрібноклітинний рак легенів (раніше не лікований): 120 мг/м2 1 день кожні 3 тижні;

- недрібноклітинний рак легенів (епідермоїдний, сквамозний та аденокарцинома) у пацієнтів, які раніше не отримували лікування: 135 мг/ м2 у 1‑й день або 45 мг/м² у 1‑й, 2‑й, 3‑й дні, повторення курсу – кожні 3 тижні.

При лікуванні високими дозами епірубіцин можна вводити як внутрішньовенний болюс протягом 3‑5 хвилин або у вигляді інфузії тривалістю до 30 хвилин.

Рак молочної залози.

При ад’ювантному лікуванні пацієнтів із раком молочної залози на ранній стадії рекомендується внутрішньовенне введення доз епірубіцину у межах від 100 мг/м2(як одноразова доза в день 1) до 120 мг/м2(дві роздільні дози в дні 1 і 8) кожні 3−4 тижні, у комбінації з внутрішньовенним введенням циклофосфаміду і 5‑фторурацилу та пероральним застосуванням тамоксифену. Курс повторювати з періодичністю у 3-4 тижні. При лікуванні високими дозами епірубіцину гідрохлорид вводити шляхом внутрішньовенних болюсних ін’єкцій тривалістю 3−5 хвилин або внутрішньовенних інфузій тривалістю до 30 хвилин.

Нижчі дози (60−75 мг/м2 для традиційного лікування і 105−120 мг/м2 для лікування високими дозами) рекомендують пацієнтам, у яких порушена функція кісткового мозку в результаті попередньої хіміотерапії або променевої терапії, залежно від віку або неопластичної інфільтрації кісткового мозку. Загальну дозу на цикл можна розділити на 2‑3 послідовні доби. Наступні дози епірубіцину зазвичай застосовують як монотерапію або у складі комбінованої хіміотерапії різних пухлин (див. таблицю 1).

Таблиця 1

Онкологічні показання

Доза епірубіцину (мг/м2)*

Монотерапія

Комбінована терапія

Рак яєчників

60−90

50−100

Рак шлунка

60−90

50

Рак сечового міхура

Внутрішньоміхурове введення

50 мг/50 мл або 80 мг/50 мл (карцинома in situ).

Профілактика: 50 мг/50 мл на тиждень протягом 4 тижнів, потім кожного місяця протягом 11 місяців.

* Загальні дози, які застосовують першого дня або першого, другого та третього дня з інтервалом у 21 день.

Комбіноване лікування. Якщо епірубіцин застосовувати у комбінації з іншими цитотоксичними препаратами, дозу слід відповідно зменшити. Зазвичай застосовувані дози наведені у таблиці вище.

Лікування пацієнтів із порушеннями функції печінки. Основний шлях виведення епірубіцину з організму – переважно гепатобіліарна система. У пацієнтів із порушеннями функції печінки дозу слід зменшувати залежно від рівня білірубіну в сироватці крові, як вказано нижче:

Рівень білірубіну
у сироватці крові

Рівень глютамат‑оксалоацетат‑трансамінази (SGOT) у сироватці крові

Зменшення дози

1,4‑3 мг/100 мл

більше ніж у 4 рази
перевищує верхню межу норми

50 %

>3 мг/100 мл

75 %

Загалом, якщо рівень білірубіну перебуває у діапазоні 1,4−3 мг/100 мл, а рівень затримки бромсульфофталеїну (БСФ) становить 9−15 %, рекомендовано призначення половини звичайної дози. Якщо ж рівень білірубіну та рівень затримки БСФ перевищують вищезгадані, рекомендовано призначення чверті звичайної дози.

Помірне порушення функції нирок не є причиною для зміни рекомендованих доз через низький рівень екскреції епірубіцину нирками.

Порушення функції нирок. Ураження нирок середнього ступеня тяжкості не вимагає зменшення дози з точки зору обмеження кількості епірубіцину, що виводиться даним шляхом. Однак може знадобитися корекція дози для пацієнтів із рівнем креатиніну у сироватці крові >5 мг/дл.

Спосіб застосування.

Епірубіцин застосовувати тільки для внутрішньовенного або внутрішньоміхурового введення. Епірубіцин неефективний при пероральному прийомі, його не слід вводити внутрішньом’язово або інтратекально.

Внутрішньовенне застосування.

Внутрішньовенне введення має тривати протягом 5−10 хвилин через систему для внутрішньовенних інфузій (необхідно переконатись, що голка правильно введена у вену), причому флакон із 0,9 % розчином натрію хлориду повинен вже бути встановлений. Ця техніка знижує ризик екстравазації препарату та забезпечує можливість промивання вени 0,9 % розчином натрію хлориду наприкінці введення препарату. Витікання епірубіцину з вени протягом введення може призвести до ураження тканин і навіть до некрозу. Венозний склероз може мати місце у результаті ін’єкції у тонкі судини або при повторних ін’єкціях в одну і ту саму вену. У разі екстравазації слід негайно припинити введення.

Внутрішньоміхурове введення. Епірубіцин можна вводити внутрішньоміхурово при лікуванні поверхневого раку сечового міхура і карциноми in situ. Не слід застосовувати даний препарат внутрішньоміхурово при лікуванні інвазійних пухлин, що проникають крізь стінку сечового міхура, у даних ситуаціях більш прийнятним є системне лікування або хірургічне втручання. Епірубіцин також успішно застосовують внутрішньоміхурово як профілактичний засіб після трансуретральної резекції поверхневих пухлин для попередження рецидивів. Для лікування поверхневої карциноми сечового міхура рекомендують наступну схему, використовуючи таблицю розведення (див. таблицю 2).

Інстиляції по 50 мг/50 мл щотижня протягом 8 тижнів (препарат розводять фізіологічним розчином або стерильною дистильованою водою). При прояві місцевих токсичних ефектів рекомендується зменшити дозу до 30 мг/50 мл.

Карцинома in situ: Інстиляції по 80 мг/50 мл (залежно від індивідуальної переносимості).

Профілактика: Інстиляції по 50 мг/50 мл щотижня протягом 4 тижнів, потім щомісячні інстиляції у тій самій дозі протягом 11 місяців.

Таблиця 2

Таблиця розведення для розчинів, які застосовують для інстиляції сечового міхура

Необхідна доза епірубіцину (мг)

Об’єм розчину епірубіцину для ін’єкцій 2 мг/мл (мл)

Об’єм розчинника

(води для ін’єкцій або стерильного 0,9 % розчину натрію хлориду) (мл)

Загальний об’єм для інстиляції сечового міхура (мл)

30

15

35

50

50

25

25

50

80

40

10

50

Розчин слід вводити внутрішньоміхурово протягом 1‑2 годин. Щоб уникнути невчасного розведення сечею, пацієнта необхідно проінструктувати про те, що йому не слід вживати рідину за 12 годин до інстиляції. У процесі інстиляції пацієнта необхідно час від часу перевертати, також його слід попередити про те, що слід спорожнити сечовий міхур після закінчення інстиляції.

Діти.

Дотепер не встановлена безпека та ефективність застосування епірубіцину дітям.

Можно ли принимать Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1, принимать при беременности: запрещено

Можно ли Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 детям?

plus-icon

Применение для детей: запрещено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1.

Процесс покупки Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1, выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 и заберите его в аптеке.

Купить Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Эпирубицин Медак раствор для ин. 2 мг/мл фл. 25 мл (50 мг) №1 можно в таких городах: и в других населенных пунктах Украины.