Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

ReturnНазад

Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

Ціни на Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз
768.13 - 967.40 грн.
target

знайдено в 571 аптеках

768.13 - 967.40 грн.
target

знайдено в 571 аптеках

Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз: Характеристики

Діапозон цін
768.13 - 967.40 грн.
Средня ціна
859.85 грн.
priceBlister
859.85
packageNum
1
0
Країна
Фінляндія
Виробник
Оріон Корпорейшн
Код ATH
R03AK07
Діюча речовина
Будесонід, формотерол
Фармгрупа
Засоби, що застосовуються при обструктивних захворюваннях дихальних шляхів.
Дозування
160 мкг+1,5 мкг
Форма
порошок
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Міжнародна назва
Formoterol and budesonide
Реєстрація
UA/14855/01/01 від 03.06.2016
Дозволи
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
за рецептом
Термін зберігання
2 роки

Особливості прийому Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

Діти
з 12-ти років
Вагітні
за призначенням лікаря з урахуванням користь/ризик
Годуючі
за призначенням лікаря з урахуванням користь/ризик
Алергія
з обережністю
Діабет
з обережністю
Водії
заборонено
Увага!Увага!

Опис препарату Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз створено на основі офіціальної інструкції до Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Роксолана Коновалова

Роксолана Коновалова

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

Коротка інструкція із застосування для

print
share
composition

Склад

діючі речовини: 1 доза містить будесоніду 160 мкг і формотеролу фумарату дигідрату 4,5 мкг;

допоміжна речовина: лактози моногідрат.

testimony

Показання

Буфомікс Ізіхейлер показаний для регулярного лікування бронхіальної астми, коли застосування комбінації (інгаляційних кортикостероїдів і агоністів β2-адренорецепторів тривалої дії) є доцільним: для пацієнтів, у яких не досягається адекватний контроль за допомогою інгаляційних кортикостероїдів і агоністів β2-адренорецепторів короткотривалої дії, які застосовують «при потребі», або для пацієнтів, у яких вже досягнутий адекватний контроль при застосуванні як інгаляційних кортикостероїдів, так і агоністів
β2-адренорецепторів тривалої дії.

composition

Протипоказання

Підвищена чутливість до будесоніду, формотеролу чи лактози (яка містить невелику кількість молочного білка).

Usage

Спосіб застосування

Дозування

Буфомікс Ізіхейлер не призначають для початкового лікування бронхіальної астми. Дози компонентів Буфомікс Ізіхейлер підбирають індивідуально і коригують відповідно до тяжкості захворювання. Це потрібно враховувати не лише на початку застосування комбінованих препаратів, але також і при корекції підтримувальної дози. Якщо пацієнту потрібна комбінація доз, що відрізняється від наявних у комбінованому інгаляторі, слід призначити відповідні дози агоністів β2-адренорецепторів і/або кортикостероїдів в окремих інгаляторах.

Дозу потрібно титрувати до найменшої дози, що дозволяє ефективно контролювати симптоми захворювання. Пацієнтам необхідно регулярно проходити повторні обстеження у лікаря, який призначив препарат, щоб доза препарату Буфомікс Ізіхейлер лишалася оптимальною. Після досягнення довготривалого контролю симптомів за допомогою найменшої рекомендованої дози слід спробувати контролювати симптоми лише за допомогою інгаляційного кортикостероїду.

Пацієнтам слід порадити завжди мати при собі окремий швидкодіючий бронходилататор як рятівний засіб.

Рекомендовані дози

Дорослі від 18 років: 1–2 інгаляції двічі на добу. Деяким пацієнтам може потребуватися до 4 інгаляцій двічі на добу (максимальна доза).

Діти віком 12–17 років: 1–2 інгаляції двічі на добу.

Діти віком до 12 років: Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується дітям до 12 років.

Зазвичай після досягнення контролю над симптомами захворювання при застосуванні препарату двічі на день дозу титрують до найменшої ефективної, аж до застосування препарату 1 раз на добу, коли, на думку лікаря, пацієнт потребує підтримувальної терапії бронходилататором тривалої дії.

Потреба у частішому застосуванні окремого швидкодіючого бронходилататора вказує на погіршення стану пацієнта та необхідність перегляду лікування астми.

Особливі категорії пацієнтів

Відсутні особливі вимоги до дозування для літніх пацієнтів.

Відсутні дані про застосування препарату Буфомікс Ізіхейлер пацієнтами з печінковою або нирковою недостатністю. Оскільки будесонід і формотерол переважно виводяться з організму шляхом печінкового метаболізму, можна очікувати підвищеного впливу у хворих на цироз печінки тяжкого ступеня.

Спосіб застосування

Для інгаляції.

Як правильно застосовувати препарат Буфомікс Ізіхейлер

Інгалятор управляється потоком повітря, що вдихається. Це означає, що коли пацієнт вдихає повітря через мундштук, речовина потрапляє у дихальні шляхи разом з повітрям, що вдихається.

Зняти захисний ковпачок з мундштука Ізіхейлера

Струсити інгалятор 3-5 разів у вертикальному положенні

НАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИДля вивільнення 1 дози препарату помістити Ізіхейлер між великим і вказівним пальцями та один раз натиснути на інгалятор – Ви почуєте клацання

ГУБИВидихнути повністю, затиснути мундштук губами і глибоко вдихнути, затримати дихання на 5-10 секунд

Якщо Вам призначили більше 1 дози, повторити кроки 2,3,4

Закрити мундштук Ізіхейлера захисним ковпачком

Лічильник доз допоможе Вам з'ясувати скільки доз лікарського засобу залишилося. Лічильник перемикається через кожні 5 доз. Червона зона на лічильнику означає, що в Вашому Ізіхейлері залишилося 20 доз

Важливо звернути увагу пацієнта на таке:

- Уважно ознайомитися з інструкцією для медичного застосування.

- Після розкриття лімінованого пакета рекомендується зберігати пристрій у захисному контейнері, щоб захистити його від ударів і забезпечити надійну роботу пристрою.

- Струшувати пристрій і приводити його в дію перед кожною інгаляцією.

- Вдихати через мундштук досить активно і глибоко, щоб забезпечити надходження в легені оптимальної дози речовини.

- Не видихати через мундштук, оскільки це призведе до зниження доставленої дози. Якщо це все-таки трапилося, необхідно постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок з мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Не приводити пристрій в дію більше одного разу без інгаляції порошку. Якщо це все-таки трапилося, пацієнту необхідно постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок з мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Завжди надягати пилозахисний ковпачок і закривати кришку захисного контейнера після використання інгалятора, щоб запобігти випадковому розпиленню порошку із пристрою (яке може привести або до передозування, або до інгаляції недостатньої кількості препарату при наступному використанні інгалятора).

- Промивати рот водою після інгаляції призначеної дози, щоб звести до мінімуму ризик розвитку кандидозу порожнини рота. Якщо виникає кандидоз порожнини рота, пацієнти повинні промивати рот водою після інгаляцій «при потребі».

- Регулярно прочищати мундштук сухою ганчірочкою. Для очищення не можна використовувати воду, оскільки порошок гігроскопічний.

- Замінити інгалятор Буфомікс Ізіхейлер, коли на лічильнику з’являється нуль, навіть якщо всередині пристрою все ще видно певну кількість порошку.

Діти.

Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується дітям до 12 років.

У дітей, що одержують тривалу терапію інгаляційними кортикостероїдами, рекомендується регулярно вимірювати зріст. Якщо ріст уповільнюється, слід переглянути схему лікування з метою зниження дози інгаляційного кортикостероїда до мінімальної, яка забезпечує збереження ефективного контролю перебігу бронхіальної астми. Слід ретельно зважити переваги лікування кортикостероїдами і ризик пригнічення росту. Крім того, необхідно направити пацієнта до педіатра-пульмонолога.

Деякі дані тривалих досліджень свідчать про те, що більшість дітей і підлітків, які проходять лікування інгаляційним будесонідом, зрештою досягають цільового зросту у дорослому віці. При цьому спостерігалося початкове невелике тимчасове зниження росту (приблизно на 1 см). Загалом воно трапляється протягом першого року лікування.

Аналоги для Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз

Показати ще

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз, а також відповіді на них.

Яка ціна на Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
Ціни на Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз в Україні починаються від 768.13 до 967.4, препарат доступний в 571 аптеках.

Від чого допомагає Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
Показання препарату Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз:

Буфомікс Ізіхейлер показаний для регулярного лікування бронхіальної астми, коли застосування комбінації (інгаляційних кортикостероїдів і агоністів β2-адренорецепторів тривалої дії) є доцільним: для пацієнтів, у яких не досягається адекватний контроль за допомогою інгаляційних кортикостероїдів і агоністів β2-адренорецепторів короткотривалої дії, які застосовують «при потребі», або для пацієнтів, у яких вже досягнутий адекватний контроль при застосуванні як інгаляційних кортикостероїдів, так і агоністів
β2-адренорецепторів тривалої дії.

Яке дозування препарату?

plus-icon
Дозування Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз: 160 мкг+1,5 мкг.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
Інструкція Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon
Зі складом Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз можна ознайомитись нижче.

діючі речовини: 1 доза містить будесоніду 160 мкг і формотеролу фумарату дигідрату 4,5 мкг;

допоміжна речовина: лактози моногідрат.

Як приймати Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз?

plus-icon

Дозування

Буфомікс Ізіхейлер не призначають для початкового лікування бронхіальної астми. Дози компонентів Буфомікс Ізіхейлер підбирають індивідуально і коригують відповідно до тяжкості захворювання. Це потрібно враховувати не лише на початку застосування комбінованих препаратів, але також і при корекції підтримувальної дози. Якщо пацієнту потрібна комбінація доз, що відрізняється від наявних у комбінованому інгаляторі, слід призначити відповідні дози агоністів β2-адренорецепторів і/або кортикостероїдів в окремих інгаляторах.

Дозу потрібно титрувати до найменшої дози, що дозволяє ефективно контролювати симптоми захворювання. Пацієнтам необхідно регулярно проходити повторні обстеження у лікаря, який призначив препарат, щоб доза препарату Буфомікс Ізіхейлер лишалася оптимальною. Після досягнення довготривалого контролю симптомів за допомогою найменшої рекомендованої дози слід спробувати контролювати симптоми лише за допомогою інгаляційного кортикостероїду.

Пацієнтам слід порадити завжди мати при собі окремий швидкодіючий бронходилататор як рятівний засіб.

Рекомендовані дози

Дорослі від 18 років: 1–2 інгаляції двічі на добу. Деяким пацієнтам може потребуватися до 4 інгаляцій двічі на добу (максимальна доза).

Діти віком 12–17 років: 1–2 інгаляції двічі на добу.

Діти віком до 12 років: Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується дітям до 12 років.

Зазвичай після досягнення контролю над симптомами захворювання при застосуванні препарату двічі на день дозу титрують до найменшої ефективної, аж до застосування препарату 1 раз на добу, коли, на думку лікаря, пацієнт потребує підтримувальної терапії бронходилататором тривалої дії.

Потреба у частішому застосуванні окремого швидкодіючого бронходилататора вказує на погіршення стану пацієнта та необхідність перегляду лікування астми.

Особливі категорії пацієнтів

Відсутні особливі вимоги до дозування для літніх пацієнтів.

Відсутні дані про застосування препарату Буфомікс Ізіхейлер пацієнтами з печінковою або нирковою недостатністю. Оскільки будесонід і формотерол переважно виводяться з організму шляхом печінкового метаболізму, можна очікувати підвищеного впливу у хворих на цироз печінки тяжкого ступеня.

Спосіб застосування

Для інгаляції.

Як правильно застосовувати препарат Буфомікс Ізіхейлер

Інгалятор управляється потоком повітря, що вдихається. Це означає, що коли пацієнт вдихає повітря через мундштук, речовина потрапляє у дихальні шляхи разом з повітрям, що вдихається.

Зняти захисний ковпачок з мундштука Ізіхейлера

Струсити інгалятор 3-5 разів у вертикальному положенні

НАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИНАТИСНУТИДля вивільнення 1 дози препарату помістити Ізіхейлер між великим і вказівним пальцями та один раз натиснути на інгалятор – Ви почуєте клацання

ГУБИВидихнути повністю, затиснути мундштук губами і глибоко вдихнути, затримати дихання на 5-10 секунд

Якщо Вам призначили більше 1 дози, повторити кроки 2,3,4

Закрити мундштук Ізіхейлера захисним ковпачком

Лічильник доз допоможе Вам з'ясувати скільки доз лікарського засобу залишилося. Лічильник перемикається через кожні 5 доз. Червона зона на лічильнику означає, що в Вашому Ізіхейлері залишилося 20 доз

Важливо звернути увагу пацієнта на таке:

- Уважно ознайомитися з інструкцією для медичного застосування.

- Після розкриття лімінованого пакета рекомендується зберігати пристрій у захисному контейнері, щоб захистити його від ударів і забезпечити надійну роботу пристрою.

- Струшувати пристрій і приводити його в дію перед кожною інгаляцією.

- Вдихати через мундштук досить активно і глибоко, щоб забезпечити надходження в легені оптимальної дози речовини.

- Не видихати через мундштук, оскільки це призведе до зниження доставленої дози. Якщо це все-таки трапилося, необхідно постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок з мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Не приводити пристрій в дію більше одного разу без інгаляції порошку. Якщо це все-таки трапилося, пацієнту необхідно постукати інгалятором по поверхні столу або по долоні руки, щоб видалити порошок з мундштука, а потім повторити процедуру прийому препарату.

- Завжди надягати пилозахисний ковпачок і закривати кришку захисного контейнера після використання інгалятора, щоб запобігти випадковому розпиленню порошку із пристрою (яке може привести або до передозування, або до інгаляції недостатньої кількості препарату при наступному використанні інгалятора).

- Промивати рот водою після інгаляції призначеної дози, щоб звести до мінімуму ризик розвитку кандидозу порожнини рота. Якщо виникає кандидоз порожнини рота, пацієнти повинні промивати рот водою після інгаляцій «при потребі».

- Регулярно прочищати мундштук сухою ганчірочкою. Для очищення не можна використовувати воду, оскільки порошок гігроскопічний.

- Замінити інгалятор Буфомікс Ізіхейлер, коли на лічильнику з’являється нуль, навіть якщо всередині пристрою все ще видно певну кількість порошку.

Діти.

Буфомікс Ізіхейлер не рекомендується дітям до 12 років.

У дітей, що одержують тривалу терапію інгаляційними кортикостероїдами, рекомендується регулярно вимірювати зріст. Якщо ріст уповільнюється, слід переглянути схему лікування з метою зниження дози інгаляційного кортикостероїда до мінімальної, яка забезпечує збереження ефективного контролю перебігу бронхіальної астми. Слід ретельно зважити переваги лікування кортикостероїдами і ризик пригнічення росту. Крім того, необхідно направити пацієнта до педіатра-пульмонолога.

Деякі дані тривалих досліджень свідчать про те, що більшість дітей і підлітків, які проходять лікування інгаляційним будесонідом, зрештою досягають цільового зросту у дорослому віці. При цьому спостерігалося початкове невелике тимчасове зниження росту (приблизно на 1 см). Загалом воно трапляється протягом першого року лікування.

Чи можна приймати Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз при вагітності?

plus-icon
Згідно з інструкції до застосування Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз, прийом під час вагітності: за призначенням лікаря з урахуванням користь/ризик

Чи можна Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз дітям?

plus-icon
Показання для дітей: з 12-ти років. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз в аптеках України?

plus-icon
Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз.

Купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз за допомогою ZDOROVI.UA

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз і заберіть його в аптеці.

Купити Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Буфомікс Ізіхейлер пор. для інг. 160 мкг/4,5 мкг/доза 120 доз можна в таких містах: Херсон , Ковель , Луцьк , Нововолинськ , Рівне , Житомир , Звягель , Коростень , Бердичів , Вишневе , Ірпінь , Біла Церква , Обухів , Фастів , Бровари , Чернігів , Ніжин , Прилуки , Суми , Шостка , Конотоп , Ромни , Харків , Словʼянськ , Запоріжжя , Львів , Стрий , Дрогобич , Самбір , Коломия , Івано-Франківськ , Калуш , Ужгород , Мукачево , Тернопіль , Чернівці , Одеса , Чорноморськ , Ізмаїл , Миколаїв , Первомайськ , Вінниця , Могилів-Подільський , Хмельницький , Камʼянець-Подільський , Умань , Черкаси , Полтава , Кременчук , Лубни , Горішні Плавні , Нікополь , Павлоград , Новомосковськ , Дніпро , Кривий Ріг , Камʼянське , Знамʼянка , Кропивницький , Київ , Софіївська Борщагівка , Сміла та в інших населених пунктах України.