Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1

ReturnНазад

Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1

Ціни на Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1
776.27 - 929.43 грн.
target

знайдено в 73 аптеках

776.27 - 929.43 грн.
target

знайдено в 73 аптеках

Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1: Характеристики

Діапозон цін
776.27 - 929.43 грн.
Средня ціна
831.20 грн.
priceBlister
831.2
packageNum
1
0
Країна
Індія
Виробник
Венус Ремедіс Лімітед
Код ATH
J01DF01
Діюча речовина
Азтреонам
Фармгрупа
Антимікробні засоби для системного застосування.
Дозування
1000 мг
Форма
порошок
Температура зберігання
не вище 25 °С
Міжнародна назва
Aztreonam
Реєстрація
UA/18134/01/01 від 26.05.2020
Дозволи
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Рецепт
за рецептом
Термін зберігання
2 роки

Особливості прийому Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1

Діти
дозволено
Вагітні
заборонено
Годуючі
заборонено
Алергія
з обережністю
Діабет
дозволено
Водії
дозволено
Увага!Увага!

Опис препарату Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 створено на основі офіціальної інструкції до Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 та представлено на сайті ZDOROVI.UA тільки з метою ознайомлення. Не слід використовувати опис як інструкцію для самолікування. Проконсультуйтесь з лікарем перед покупкою Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 та памʼятайте, що самолікування може бути небезпечним для Вашого здоровʼя!

Інструкція перевіренаІнструкція перевірена та затверджена фахівцем
Аліна Шевченко

Аліна Шевченко

практикуючий провізор, фармацевт вищої категорії, спеціальність - фармація, консультант ZDOROVI.UA

Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1

Коротка інструкція із застосування для

print
share
composition

Склад

діюча речовина: азтреонам;

1 флакон містить азтреонаму 1 г;

допоміжна речовина: L-аргінін.

testimony

Показання

Призначається для лікування інфекцій, спричинених чутливими аеробними грамнегативними мікроорганізмами:

- Інфекції сечовивідних шляхів, у тому числі пієлонефрит та цистит (початковий та рецидивуючий), безсимптомна бактеріурія, викликана у тому числі збудниками, резистентними до аміноглікозидів, цефалоспоринів або пеніцилінів.

- Гонорея: гостра неускладнена урогенітальна або аноректальна інфекція, викликана штамами N. gonorrhoeae, що продукують або не продукують бета-лактамазу.

- Інфекції нижніх дихальних шляхів, у тому числі пневмонія, бронхіт та легеневі інфекції у пацієнтів із муковісцидозом.

- Бактеріємія/септицемія.

- Менінгіт, викликаний Haemophilus influenzae або Neisseria meningitidis. Оскільки азтреонам впливає лише на грамнегативні мікроорганізми, його не слід призначати лише як початкову сліпу терапію, проте його можна застосовувати разом з антибіотиком, активним проти грампозитивних мікроорганізмів, поки не будуть відомі результати тестів на чутливість.

- Інфекції кісток та суглобів.

- Інфекції шкіри та м’яких тканин, у тому числі інфекції, що пов’язані з післяопераційними ранами, виразками та опіками.

- Внутрішньочеревні інфекції: перитоніт.

- Гінекологічні інфекції: запалення органів малого таза, ендометрит та параметрит.

Азеонам показаний для підтримуючої терапії при хірургічному втручанні при лікуванні інфекцій, викликаних чутливими організмами, включаючи абсцеси, інфекції, які ускладнюють перфорації порожнистих органів, шкірні інфекції та інфекції серозних поверхонь.

Необхідно провести бактеріологічні дослідження для визначення причинних мікроорганізмів та їх чутливості до азтреонаму. Терапія може призначатися до отримання результатів чутливості.

У пацієнтів із ризиком інфікування нечутливими патогенними мікроорганізмами слід проводити додаткову терапію антибіотиками одночасно з Азеонамом для забезпечення охоплення широкого спектра перед тим, як ідентифікувати та визначити результати сприйнятливості причинних мікроорганізмів. На підставі цих результатів необхідно продовжити відповідну антибактеріальну терапію.

Пацієнти із серйозними Pseudomonas інфекціями можуть одночасно отримувати лікування Азеонамом та аміноглікозидом через їх синергічну дію. Якщо для таких пацієнтів призначається така одночасна терапія, то тести на сприйнятливість слід проводити in vitro для визначення активності при комбінованій терапії. Під час аміноглікозидної терапії застосовується звичайний моніторинг рівнів сироватки крові та функції нирок.

composition

Протипоказання

Гіперчутливість до активної речовини або до будь-якої з допоміжних речовин препарату.

Азтреонам протипоказаний під час вагітності.

Usage

Спосіб застосування

Внутрішньом’язова або внутрішньовенна ін’єкція, або внутрішньовенна інфузія

Азтреонам вводиться за допомогою глибокої ін’єкції у велику м’язову масу, таку як верхній квадрант сідничного м’яза або бічну частину стегна.

Дорослі

Діапазон доз азтреонаму становить від 1 до 8 г на добу у рівно розподілених дозах. Звичайна доза становить від 3 до 4 г на добу. Максимальна рекомендована доза - 8 г на добу. Дозування та спосіб введення повинні визначатися чутливістю збудників, тяжкістю інфекції та станом хворого.

Дозування: Дорослі

Тип інфекції1

Дозування

Частота

(години)

Спосіб введення

Інфекції сечовивідних шляхів

500 мг або 1 г

8 або 12

в/м або в/в

Гонорея/цистит

1 г

одна доза

в/м

Муковісцидоз

2 г

6 – 8

в/в

Помірно тяжкі системні інфекції

1 г або 2 г

8 або 12

в/м або в/в

Тяжкі системні інфекції або інфекції, які становлять загрозу для життя

2 г

6 або 8

в/м або в/в

Інші інфекції

Або

1 г

2 г

8

12

в/м або в/в

в/в

1Через тяжкий характер інфекцій, викликаних Pseudomonas aeruginosa, рекомендується доза 2 г кожні 6 або 8 годин, принаймні для початкової терапії при системних інфекціях, викликаних цим мікроорганізмом.

Внутрішньовенний спосіб введення рекомендується для пацієнтів, які потребують одноразових доз більше 1 г, або з бактеріальною септицемією, локалізованим паренхіматозним абсцесом (наприклад, внутрішньочеревним абсцесом), перитонітом, менінгітом або іншими тяжкими системними інфекціями або інфекціями, що загрожують життю.

Літні пацієнти

Стан нирок є основним фактором, що визначає дозування для людей літнього віку; ці пацієнти можуть мати знижену функцію нирок. Креатинін сироватки крові не може бути точним показником стану нирок. Тому, як і для всіх антибіотиків, що виводяться нирками, слід отримати оцінки кліренсу креатиніну та, при необхідності, корегувати дозу.

Літні пацієнти зазвичай мають кліренс креатиніну понад 30 мл/хв, тому повинні отримувати нормальну рекомендовану дозу. Якщо функція нирок нижча за цей рівень, схему дозування необхідно скорегувати.

Порушення функції нирок

Пролонговані концентрації азтреонаму в сироватці крові можуть спостерігатися у пацієнтів з транзиторною або стійкою нирковою недостатністю, тому після звичайної початкової дози, дозування азтреонаму необхідно зменшити вдвічі для пацієнтів із рівнем креатиніну від 10 до 30 мл/хв/1,73 м2.

Пацієнтам із тяжкою нирковою недостатністю (кліренс креатиніну менше 10 мл/хв/1,73 м2), що знаходяться на гемодіалізі, спочатку слід вводити звичайну дозу. Підтримуюча доза має становити одну четверту частину звичайної початкової дози, яка призначається зі звичайним фіксованим інтервалом 6, 8 або 12 годин. Для серйозних інфекцій або інфекцій, що загрожують життю, крім підтримуючих доз, після кожного сеансу гемодіалізу слід вводити одну восьму частину початкової дози.

Порушення функції печінки

Для тривалого лікування пацієнтів із хронічними порушеннями функції печінки з цирозом рекомендується зменшити дозу на 20-25 %, особливо у випадках алкогольного цирозу та коли функція нирок також порушена.

Діти

Звичайна доза для пацієнтів старше одного тижня - 30 мг/кг кожні 6 або 8 годин. У випадку тяжких інфекцій пацієнтам віком від 2 років рекомендовано 50 мг/кг кожні 6 або 8 годин. Рекомендована доза для всіх пацієнтів при лікуванні інфекцій, викликаних P. aeruginosa, становить 50 мг/кг кожні 6 − 8 годин.

Максимальна щоденна педіатрична доза не має перевищувати максимальну рекомендовану дозу для дорослих.

Інформація про дозування для новонароджених віком менше 1 тижня відсутня.

Відновлення

Азтреонам для ін’єкцій по 1 г випускається у флаконах по 20 мл.

Після додавання розчинника, вміст слід негайно і сильно струсити. Флакони відновленого азтреонаму не призначені для використання в кількох дозах, і будь-який невикористаний розчин з однієї дози має бути утилізований. Залежно від типу та кількості розчинника рН коливається від 4,5 до 7,5, а колір може варіювати від безбарвного до злегка жовто-солом’яного кольору, що може призвести до незначного рожевого відтінку при відстоюванні, однак це не впливає на його ефективність.

Для внутрішньом’язової ін’єкції: до кожного граму азтреонаму додають принаймні 3 мл води для ін’єкцій або 0,9 % натрію хлориду для ін’єкції і добре струшують.

Розмір флакона одноразової дози

Об’єм розчинника, який слід додати

0,5 г

1,5 мл

1,0 г

3,0 мл

Для внутрішньовенної ін’єкції: до вмісту флакона додають 6-10 мл води для ін’єкцій і добре струшують. Повільно вводять безпосередньо у вену протягом 3-5 хвилин.

Для внутрішньовенної інфузії:

Флакони: до кожного граму азтреонаму додають принаймні 3 мл води для ін’єкцій і добре струшують.

Розводять даний вихідний розчин за допомогою відповідного інфузійного розчину до кінцевої концентрації, меншої ніж 2 % мас./об. (щонайменше 50 мл розчину на грам азтреонаму). Інфузію слід вводити протягом 20-60 хвилин.

Відповідні інфузійні розчини включають у себе:

0,9 % розчин натрію хлориду для ін’єкцій;

5 % розчин глюкози для внутрішньовенної інфузії;

5 % або 10% манітол для внутрішньовенної інфузії;

лактат натрію для внутрішньовенної інфузії;

0,9 %, 0,45 % або 0,2 % розчин натрію хлориду та 5 % розчин глюкози для внутрішньовенної інфузії;

розчин Рінгера для ін'єкцій

розчин Хартмана для ін'єкцій.

Набір для регулювання об’єму введення може використовуватися для введення вихідного розчину азтреонаму в сумісний інфузійний розчин. Внаслідок застосування Y-труби для введення слід приділяти особливу увагу розрахованому об’єму розчину азтреонаму, необхідному для введення всієї дози.

Відновлення

Внутрішньовенні інфузійні розчини азтреонаму для ін’єкцій, приготовані з 0,9 % розчином хлориду натрію для ін’єкцій або 5 % глюкозою для внутрішньовенного введення, у ПВХ або скляній тарі, до яких додавали кліндаміцину фосфат, гентаміцину сульфат, тобраміцину сульфат або цефазолін натрію в концентраціях, які зазвичай застосовуються клінічно, зберігають свою стабільність протягом 24 годин у холодильнику (2-8 °С). Суміш ампіциліну натрію з азтреонамом у 0,9 % розчині хлориду натрію для ін’єкцій зберігає свою стабільність протягом 24 годин у холодильнику (2-8 °С); 5 % глюкоза для внутрішньовенного введення зберігає свою стабільність протягом 8 годин у холодильнику.

У разі, якщо азтреонам та метронідазол мають використовуватися разом, то їх слід вводити окремо, оскільки після зберігання розчинів, що містять комбінації двох продуктів, спостерігається вишнево-червоний колір.

Будь-який невикористаний лікарський засіб або відходи мають бути утилізовані відповідно до місцевих вимог.

Діти.

Дані щодо безпеки та ефективності застосування препарату у новонароджених молодше одного тижня обмежені, тому застосування даного препарату в цій популяції потребує ретельної оцінки.

Популярні питання

Нижче зібрані популярні питання користувачів сервісу Zdorovi.UA про Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1, а також відповіді на них.

Яка ціна на Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1?

plus-icon
Ціни на Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 в Україні починаються від 776.27 до 929.4285, препарат доступний в 73 аптеках.

Від чого допомагає Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1?

plus-icon
Показання препарату Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1:

Призначається для лікування інфекцій, спричинених чутливими аеробними грамнегативними мікроорганізмами:

- Інфекції сечовивідних шляхів, у тому числі пієлонефрит та цистит (початковий та рецидивуючий), безсимптомна бактеріурія, викликана у тому числі збудниками, резистентними до аміноглікозидів, цефалоспоринів або пеніцилінів.

- Гонорея: гостра неускладнена урогенітальна або аноректальна інфекція, викликана штамами N. gonorrhoeae, що продукують або не продукують бета-лактамазу.

- Інфекції нижніх дихальних шляхів, у тому числі пневмонія, бронхіт та легеневі інфекції у пацієнтів із муковісцидозом.

- Бактеріємія/септицемія.

- Менінгіт, викликаний Haemophilus influenzae або Neisseria meningitidis. Оскільки азтреонам впливає лише на грамнегативні мікроорганізми, його не слід призначати лише як початкову сліпу терапію, проте його можна застосовувати разом з антибіотиком, активним проти грампозитивних мікроорганізмів, поки не будуть відомі результати тестів на чутливість.

- Інфекції кісток та суглобів.

- Інфекції шкіри та м’яких тканин, у тому числі інфекції, що пов’язані з післяопераційними ранами, виразками та опіками.

- Внутрішньочеревні інфекції: перитоніт.

- Гінекологічні інфекції: запалення органів малого таза, ендометрит та параметрит.

Азеонам показаний для підтримуючої терапії при хірургічному втручанні при лікуванні інфекцій, викликаних чутливими організмами, включаючи абсцеси, інфекції, які ускладнюють перфорації порожнистих органів, шкірні інфекції та інфекції серозних поверхонь.

Необхідно провести бактеріологічні дослідження для визначення причинних мікроорганізмів та їх чутливості до азтреонаму. Терапія може призначатися до отримання результатів чутливості.

У пацієнтів із ризиком інфікування нечутливими патогенними мікроорганізмами слід проводити додаткову терапію антибіотиками одночасно з Азеонамом для забезпечення охоплення широкого спектра перед тим, як ідентифікувати та визначити результати сприйнятливості причинних мікроорганізмів. На підставі цих результатів необхідно продовжити відповідну антибактеріальну терапію.

Пацієнти із серйозними Pseudomonas інфекціями можуть одночасно отримувати лікування Азеонамом та аміноглікозидом через їх синергічну дію. Якщо для таких пацієнтів призначається така одночасна терапія, то тести на сприйнятливість слід проводити in vitro для визначення активності при комбінованій терапії. Під час аміноглікозидної терапії застосовується звичайний моніторинг рівнів сироватки крові та функції нирок.

Яке дозування препарату?

plus-icon
Дозування Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1: 1000 мг.

Де можна ознайомитись з інструкцією до Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1?

plus-icon
Інструкція Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 завжди міститься в упаковці препарату. Також ви можете знайти необхідну інформацію на цій сторінці в блоці "Інструкція до застосування".

Який склад Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1?

plus-icon
Зі складом Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 можна ознайомитись нижче.

діюча речовина: азтреонам;

1 флакон містить азтреонаму 1 г;

допоміжна речовина: L-аргінін.

Як приймати Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1?

plus-icon

Внутрішньом’язова або внутрішньовенна ін’єкція, або внутрішньовенна інфузія

Азтреонам вводиться за допомогою глибокої ін’єкції у велику м’язову масу, таку як верхній квадрант сідничного м’яза або бічну частину стегна.

Дорослі

Діапазон доз азтреонаму становить від 1 до 8 г на добу у рівно розподілених дозах. Звичайна доза становить від 3 до 4 г на добу. Максимальна рекомендована доза - 8 г на добу. Дозування та спосіб введення повинні визначатися чутливістю збудників, тяжкістю інфекції та станом хворого.

Дозування: Дорослі

Тип інфекції1

Дозування

Частота

(години)

Спосіб введення

Інфекції сечовивідних шляхів

500 мг або 1 г

8 або 12

в/м або в/в

Гонорея/цистит

1 г

одна доза

в/м

Муковісцидоз

2 г

6 – 8

в/в

Помірно тяжкі системні інфекції

1 г або 2 г

8 або 12

в/м або в/в

Тяжкі системні інфекції або інфекції, які становлять загрозу для життя

2 г

6 або 8

в/м або в/в

Інші інфекції

Або

1 г

2 г

8

12

в/м або в/в

в/в

1Через тяжкий характер інфекцій, викликаних Pseudomonas aeruginosa, рекомендується доза 2 г кожні 6 або 8 годин, принаймні для початкової терапії при системних інфекціях, викликаних цим мікроорганізмом.

Внутрішньовенний спосіб введення рекомендується для пацієнтів, які потребують одноразових доз більше 1 г, або з бактеріальною септицемією, локалізованим паренхіматозним абсцесом (наприклад, внутрішньочеревним абсцесом), перитонітом, менінгітом або іншими тяжкими системними інфекціями або інфекціями, що загрожують життю.

Літні пацієнти

Стан нирок є основним фактором, що визначає дозування для людей літнього віку; ці пацієнти можуть мати знижену функцію нирок. Креатинін сироватки крові не може бути точним показником стану нирок. Тому, як і для всіх антибіотиків, що виводяться нирками, слід отримати оцінки кліренсу креатиніну та, при необхідності, корегувати дозу.

Літні пацієнти зазвичай мають кліренс креатиніну понад 30 мл/хв, тому повинні отримувати нормальну рекомендовану дозу. Якщо функція нирок нижча за цей рівень, схему дозування необхідно скорегувати.

Порушення функції нирок

Пролонговані концентрації азтреонаму в сироватці крові можуть спостерігатися у пацієнтів з транзиторною або стійкою нирковою недостатністю, тому після звичайної початкової дози, дозування азтреонаму необхідно зменшити вдвічі для пацієнтів із рівнем креатиніну від 10 до 30 мл/хв/1,73 м2.

Пацієнтам із тяжкою нирковою недостатністю (кліренс креатиніну менше 10 мл/хв/1,73 м2), що знаходяться на гемодіалізі, спочатку слід вводити звичайну дозу. Підтримуюча доза має становити одну четверту частину звичайної початкової дози, яка призначається зі звичайним фіксованим інтервалом 6, 8 або 12 годин. Для серйозних інфекцій або інфекцій, що загрожують життю, крім підтримуючих доз, після кожного сеансу гемодіалізу слід вводити одну восьму частину початкової дози.

Порушення функції печінки

Для тривалого лікування пацієнтів із хронічними порушеннями функції печінки з цирозом рекомендується зменшити дозу на 20-25 %, особливо у випадках алкогольного цирозу та коли функція нирок також порушена.

Діти

Звичайна доза для пацієнтів старше одного тижня - 30 мг/кг кожні 6 або 8 годин. У випадку тяжких інфекцій пацієнтам віком від 2 років рекомендовано 50 мг/кг кожні 6 або 8 годин. Рекомендована доза для всіх пацієнтів при лікуванні інфекцій, викликаних P. aeruginosa, становить 50 мг/кг кожні 6 − 8 годин.

Максимальна щоденна педіатрична доза не має перевищувати максимальну рекомендовану дозу для дорослих.

Інформація про дозування для новонароджених віком менше 1 тижня відсутня.

Відновлення

Азтреонам для ін’єкцій по 1 г випускається у флаконах по 20 мл.

Після додавання розчинника, вміст слід негайно і сильно струсити. Флакони відновленого азтреонаму не призначені для використання в кількох дозах, і будь-який невикористаний розчин з однієї дози має бути утилізований. Залежно від типу та кількості розчинника рН коливається від 4,5 до 7,5, а колір може варіювати від безбарвного до злегка жовто-солом’яного кольору, що може призвести до незначного рожевого відтінку при відстоюванні, однак це не впливає на його ефективність.

Для внутрішньом’язової ін’єкції: до кожного граму азтреонаму додають принаймні 3 мл води для ін’єкцій або 0,9 % натрію хлориду для ін’єкції і добре струшують.

Розмір флакона одноразової дози

Об’єм розчинника, який слід додати

0,5 г

1,5 мл

1,0 г

3,0 мл

Для внутрішньовенної ін’єкції: до вмісту флакона додають 6-10 мл води для ін’єкцій і добре струшують. Повільно вводять безпосередньо у вену протягом 3-5 хвилин.

Для внутрішньовенної інфузії:

Флакони: до кожного граму азтреонаму додають принаймні 3 мл води для ін’єкцій і добре струшують.

Розводять даний вихідний розчин за допомогою відповідного інфузійного розчину до кінцевої концентрації, меншої ніж 2 % мас./об. (щонайменше 50 мл розчину на грам азтреонаму). Інфузію слід вводити протягом 20-60 хвилин.

Відповідні інфузійні розчини включають у себе:

0,9 % розчин натрію хлориду для ін’єкцій;

5 % розчин глюкози для внутрішньовенної інфузії;

5 % або 10% манітол для внутрішньовенної інфузії;

лактат натрію для внутрішньовенної інфузії;

0,9 %, 0,45 % або 0,2 % розчин натрію хлориду та 5 % розчин глюкози для внутрішньовенної інфузії;

розчин Рінгера для ін'єкцій

розчин Хартмана для ін'єкцій.

Набір для регулювання об’єму введення може використовуватися для введення вихідного розчину азтреонаму в сумісний інфузійний розчин. Внаслідок застосування Y-труби для введення слід приділяти особливу увагу розрахованому об’єму розчину азтреонаму, необхідному для введення всієї дози.

Відновлення

Внутрішньовенні інфузійні розчини азтреонаму для ін’єкцій, приготовані з 0,9 % розчином хлориду натрію для ін’єкцій або 5 % глюкозою для внутрішньовенного введення, у ПВХ або скляній тарі, до яких додавали кліндаміцину фосфат, гентаміцину сульфат, тобраміцину сульфат або цефазолін натрію в концентраціях, які зазвичай застосовуються клінічно, зберігають свою стабільність протягом 24 годин у холодильнику (2-8 °С). Суміш ампіциліну натрію з азтреонамом у 0,9 % розчині хлориду натрію для ін’єкцій зберігає свою стабільність протягом 24 годин у холодильнику (2-8 °С); 5 % глюкоза для внутрішньовенного введення зберігає свою стабільність протягом 8 годин у холодильнику.

У разі, якщо азтреонам та метронідазол мають використовуватися разом, то їх слід вводити окремо, оскільки після зберігання розчинів, що містять комбінації двох продуктів, спостерігається вишнево-червоний колір.

Будь-який невикористаний лікарський засіб або відходи мають бути утилізовані відповідно до місцевих вимог.

Діти.

Дані щодо безпеки та ефективності застосування препарату у новонароджених молодше одного тижня обмежені, тому застосування даного препарату в цій популяції потребує ретельної оцінки.

Чи можна приймати Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 при вагітності?

plus-icon
Згідно з інструкції до застосування Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1, прийом під час вагітності: заборонено

Чи можна Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 дітям?

plus-icon
Показання для дітей: дозволено. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 вашою дитиною.

Чи потрібен рецепт, щоб купити Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 в аптеках України?

plus-icon
Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 відпускається за рецептом.

Важливо! Обовʼязково отримайте консультацію лікаря перед тим, як купити Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1.

Купити Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 за допомогою ZDOROVI.UA

Знайдіть товар у каталозі
Крок №1

Знайдіть товар у каталозі

Введіть у пошук Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 і клікніть на препарат. Якщо ви вже в картці товару і вам доступні характеристики - пропустіть цей крок.

Перевірте наявність і вартість
Крок №2

Перевірте наявність і вартість

Натисніть кнопку "Вибрати аптеку", встановіть місто і перевірте наявність Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 у зручній для вас аптеці.

Бронюйте кілька препаратів
Крок №3

Бронюйте кілька препаратів

Якщо крім Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 вам необхідно оформити бронь на інші препарати, використовуйте іконку "У список".

Виберіть аптеку
Крок №4

Виберіть аптеку

Щоб купити Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1, виберіть аптеку на мапі або в списку аптек, клікніть на неї, і товар додасться в кошик.

Перевірте кошик
Крок №5

Перевірте кошик

Перевірте, чи є Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 та інші препарати в кошику, натисніть кнопку "Замовити" і вкажіть номер телефону.

Дочекайтеся підтвердження замовлення
Крок №6

Дочекайтеся підтвердження замовлення

Дочекайтеся СМС повідомлення з підтвердженням бронювання препарату Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 і заберіть його в аптеці.

Купити Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 в аптеках України можна зробивши бронь через сервіс zdorovi.ua. Забронювати Азеонам пор. для розчину для ін. та інф. 1 г фл. №1 можна в таких містах: Суми , Харків , Полтава , Київ та в інших населених пунктах України.