Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6)

ReturnНазад

Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6)

Цены на Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6)
1087.08 - 1404.00 грн.
target

найдено в 762 аптеках

1087.08 - 1404.00 грн.
target

найдено в 762 аптеках

Внимание!Внимание!

Описание препарата Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) создано на основе официальной инструкции к Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) и представлено на сайте ZDOROVI.UA только для ознакомительных целей. Не следует использовать описание как инструкцию к самолечению. Проконсультируйтесь с врачом перед покупкой Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) и помните, что самолечение может быть опасно для Вашего здоровья!

Инструкция проверенаИнструкция проверена и утверждена специалистом
Алина Шевченко

Алина Шевченко

практикующий провизор, фармацевт высшей категории, специальность - фармация, консультант ZDOROVI.UA

Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6)

Короткая инструкция по применению для

print
share
composition

Состав

діюча речовина: емпагліфлозин, метформіну гідрохлорид;

1 таблетка містить 5 мг емпагліфлозину та 1000 мг метформіну гідрохлориду або

12,5 мг емпагліфлозину та 1000 мг метформіну гідрохлориду;

допоміжні речовини:

таблетки 5 мг/1000 мг: крохмаль кукурудзяний, коповідон, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат, плівкова оболонка Opadry Yellow 02B220012;

склад плівкової оболонки Opadry Yellow 02B220012: гіпромелоза 2910, макрогол 400, титану діоксид (Е 171), заліза оксид жовтий (Е 172), тальк;

таблетки 12,5 мг/1000 мг: крохмаль кукурудзяний, коповідон, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат, плівкова оболонка Opadry Purple 02B200006;

склад плівкової оболонки Opadry Purple 02B200006: гіпромелоза 2910, макрогол 400, титану діоксид (Е 171), заліза оксид чорний (Е 172), заліза оксид червоний (Е 172), тальк.

testimony

Показания

Лікування цукрового діабету 2-го типу у дорослих як доповнення до дієтотерапії та режиму фізичних навантажень:

• якщо застосування максимальної переносимої дози одного лише метформіну недостатньо;

• якщо застосування метформіну в комбінації з іншими лікарськими засобами для лікування діабету не забезпечує достатнього глікемічного контролю;

• якщо пацієнти вже отримують терапію із застосуванням комбінації емпагліфлозину і метформіну у вигляді окремих препаратів.

Щодо результатів дослідження застосування комбінацій, впливу на глікемічний контроль та серцево-судинні захворювання див. розділи «Особливості застосування», «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій» та «Фармакологічні властивості».

composition

Противопоказания

- Гіперчутливість до діючих речовин або до будь-якої з допоміжних речовин;

- будь-який тип метаболічного ацидозу (лактоацидоз, діабетичний кетоацидоз) (див. розділ «Особливості застосування»);

- діабетична прекома;

- тяжка ниркова недостатність (ШКФ < 30 мл/хв) (див. розділи «Особливості застосування» та «Спосіб застосування та дози»);

- гострі стани, що можуть змінювати ниркову функцію, такі як зневоднення, тяжка інфекція, шок (див. розділи «Побічні реакції» та «Особливості застосування»);

- гострі або хронічні захворювання, що можуть спричиняти тканинну гіпоксію: серцева або дихальна недостатність, нещодавно перенесений інфаркт міокарда, шок (див. розділ «Особливості застосування»);

- печінкова недостатність, гостра алкогольна інтоксикація, алкоголізм (див. розділи «Спосіб застосування та дози» та «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій»).

Usage

Способ применения

Дози

Дорослі з нормальною функцією нирок (ШКФ ≥ 90 мл/хв)

Рекомендована доза становить 1 таблетку двічі на добу. Дозу препарату підбирають індивідуально на основі поточного режиму пацієнта, ефективності та переносимості рекомендованої добової дози 10 мг або 25 мг емпагліфлозину при цьому не перевищуючи максимальну рекомендовану добову дозу метформіну.

Для пацієнтів, у яких не забезпечується достатній контроль при застосуванні одного лише метформіну або метформіну у комбінації з іншими лікарськими засобами для лікування діабету

Для пацієнтів, у яких не забезпечується достатній контроль при застосуванні одного лише метформіну або метформіну в комбінації з іншими лікарськими засобами для лікування діабету рекомендована початкова доза препарату СІНДЖАРДІ становить 5 мг емпагліфлозину двічі на добу (добова доза 10 мг) з поточною дозою метформіну. Для пацієнтів, які добре переносять загальну добову дозу емпагліфлозину 10 мг та які потребують більш суворого глікемічного контролю, дозу можна збільшити до 25 мг емпагліфлозину на добу (максимальна добова доза емпагліфлозину 25 мг).

Якщо препарат СІНДЖАРДІ застосовують в комбінації з сульфонілсечовиною та/або інсуліном, слід розглянути можливість застосування сульфонілсечовини та/або інсуліну в низьких дозах, для того щоб зменшити ризик гіпоглікемії (див. розділи «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій», «Побічні реакції»).

Для пацієнтів, що переходять з комбінованої терапії емпагліфлозином і метформіном як окремими препаратами

Для пацієнтів, що переходять з окремих препаратів емпагліфлозину (загальна добова доза 10 мг або 25 мг) та метформіну на препарат СІНДЖАРДІ, рекомендовано починати з поточної добової дози емпагліфлозину та метформіну, яку вони наразі приймають або розпочати з найнижчої відповідної терапевтичної дози метформіну (див. розділ «Склад» щодо наявності дозування лікарського засобу).

Пропущена доза

У разі пропуску прийому дози її слід прийняти якомога скоріше. Не слід приймати подвійну дозу препарату в один і той же день.

Особливі групи пацієнтів

Ниркова недостатність

Корекція дози не потрібна пацієнтам із легким порушенням функції нирок.

Потрібно оцінити ШКФ перед початком лікування препаратами, що містять метформін. Надалі оцінку слід проводити щонайменше щорічно. У пацієнтів з підвищеним ризиком подальшого прогресування ниркової недостатності та у літніх пацієнтів функцію нирок слід оцінювати частіше, наприклад кожні 3−6 місяців.

Якщо адекватне дозування препарату СІНДЖАРДІ відсутнє, слід використовувати окремо монокомпоненти замість фіксованої комбінації.

Таблиця 2

Дозування для хворих з порушеною функцією нирок

ШКФ, мл/хв

Метформін

Eмпагліфлозин

60−89

Максимальна добова доза − 3000 мг.

Зменшення дози можна розглянути у зв’язку зі зниженням ниркової функції.

Максимальна добова доза – 25 мг

45−59

Максимальна добова доза − 2000 мг. Початкова доза становить не більше половини максимальної дози.

Лікування емпагліфлозином не слід розпочинати.

Максимальну добову дозу потрібно відкоригувати або підтримувати на рівні 10 мг.

30−44

Максимальна добова доза − 1000 мг. Початкова доза становить не більше половини максимальної дози.

Eмпагліфлозин не рекомендується

< 30

Метформін протипоказаний

Емпагліфлозин не рекомендується

Печінкова недостатність

Цей лікарський засіб не слід застосовувати пацієнтам з печінковою недостатністю (див. розділи «Протипоказання», «Особливості застосування», «Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка»).

Пацієнти літнього віку

Зважаючи на механізм дії, знижена ефективність емпагліфлозину є наслідком порушення функції нирок. Оскільки метформін виводиться нирками, а пацієнти літнього віку більш схильні мати порушення функції нирок, цій категорії пацієнтів слід з обережністю застосовувати препарат СІНДЖАРДІ. Для профілактики лактоацидозу, викликаного метформіном, необхідний контроль функції нирок, зокрема у пацієнтів літнього віку (див. розділи «Протипоказання», «Особливості застосування»). У пацієнтів віком від 75 років слід враховувати підвищений ризик зменшення об’єму міжклітинної рідини (див. розділи «Особливості застосування», «Побічні реакції»). Пацієнтам віком від 85 років застосовувати цей препарат не рекомендується через обмежений досвід застосування емпагліфлозину (див. розділ «Особливості застосування»).

Спосіб застосування

Препарат СІНДЖАРДІ застосовують двічі на добу під час прийому їжі для зменшення побічних реакцій з боку шлунково-кишкового тракту, пов’язаних із застосуванням метформіну. Таблетки слід ковтати цілими, запиваючи водою. Всі пацієнти повинні продовжувати дотримуватись дієти з належним розподілом вживання вуглеводів протягом дня. Пацієнтам з надлишковою масою тіла слід продовжувати дотримуватись низькокалорійної дієти.

Діти.

Безпека та ефективність препарату СІНДЖАРДІ для дітей (віком до 18 років) не встановлені, тому лікарський засіб не застосовують цій категорії пацієнтів.

Часто задаваемые вопросы

Ниже собраны популярные вопросы пользователей сервиса Zdorovi.UA про Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6), а также ответы на них.

Какая цена на Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6)?

plus-icon

Цены на Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) в Украине начинаются от 1087.08 до 1404.0, препарат доступен в 762 аптеках.

От чего помогает Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6)?

plus-icon

Показания к применению Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6):

Лікування цукрового діабету 2-го типу у дорослих як доповнення до дієтотерапії та режиму фізичних навантажень:

• якщо застосування максимальної переносимої дози одного лише метформіну недостатньо;

• якщо застосування метформіну в комбінації з іншими лікарськими засобами для лікування діабету не забезпечує достатнього глікемічного контролю;

• якщо пацієнти вже отримують терапію із застосуванням комбінації емпагліфлозину і метформіну у вигляді окремих препаратів.

Щодо результатів дослідження застосування комбінацій, впливу на глікемічний контроль та серцево-судинні захворювання див. розділи «Особливості застосування», «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій» та «Фармакологічні властивості».

Какая дозировка препарата?

plus-icon

Дозировка Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6): 1000 мг+12,5 мг.

Где можно ознакомиться с инструкцией к Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6)?

plus-icon

Инструкция к Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) всегда содержится в упаковке препарата. Также вы можете найти необходимую информацию на этой странице в блоке "Инструкция по применению".

Какой состав Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6)?

plus-icon

С составом Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) можно ознакомиться ниже.

діюча речовина: емпагліфлозин, метформіну гідрохлорид;

1 таблетка містить 5 мг емпагліфлозину та 1000 мг метформіну гідрохлориду або

12,5 мг емпагліфлозину та 1000 мг метформіну гідрохлориду;

допоміжні речовини:

таблетки 5 мг/1000 мг: крохмаль кукурудзяний, коповідон, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат, плівкова оболонка Opadry Yellow 02B220012;

склад плівкової оболонки Opadry Yellow 02B220012: гіпромелоза 2910, макрогол 400, титану діоксид (Е 171), заліза оксид жовтий (Е 172), тальк;

таблетки 12,5 мг/1000 мг: крохмаль кукурудзяний, коповідон, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат, плівкова оболонка Opadry Purple 02B200006;

склад плівкової оболонки Opadry Purple 02B200006: гіпромелоза 2910, макрогол 400, титану діоксид (Е 171), заліза оксид чорний (Е 172), заліза оксид червоний (Е 172), тальк.

Как принимать Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6)?

plus-icon

Дози

Дорослі з нормальною функцією нирок (ШКФ ≥ 90 мл/хв)

Рекомендована доза становить 1 таблетку двічі на добу. Дозу препарату підбирають індивідуально на основі поточного режиму пацієнта, ефективності та переносимості рекомендованої добової дози 10 мг або 25 мг емпагліфлозину при цьому не перевищуючи максимальну рекомендовану добову дозу метформіну.

Для пацієнтів, у яких не забезпечується достатній контроль при застосуванні одного лише метформіну або метформіну у комбінації з іншими лікарськими засобами для лікування діабету

Для пацієнтів, у яких не забезпечується достатній контроль при застосуванні одного лише метформіну або метформіну в комбінації з іншими лікарськими засобами для лікування діабету рекомендована початкова доза препарату СІНДЖАРДІ становить 5 мг емпагліфлозину двічі на добу (добова доза 10 мг) з поточною дозою метформіну. Для пацієнтів, які добре переносять загальну добову дозу емпагліфлозину 10 мг та які потребують більш суворого глікемічного контролю, дозу можна збільшити до 25 мг емпагліфлозину на добу (максимальна добова доза емпагліфлозину 25 мг).

Якщо препарат СІНДЖАРДІ застосовують в комбінації з сульфонілсечовиною та/або інсуліном, слід розглянути можливість застосування сульфонілсечовини та/або інсуліну в низьких дозах, для того щоб зменшити ризик гіпоглікемії (див. розділи «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій», «Побічні реакції»).

Для пацієнтів, що переходять з комбінованої терапії емпагліфлозином і метформіном як окремими препаратами

Для пацієнтів, що переходять з окремих препаратів емпагліфлозину (загальна добова доза 10 мг або 25 мг) та метформіну на препарат СІНДЖАРДІ, рекомендовано починати з поточної добової дози емпагліфлозину та метформіну, яку вони наразі приймають або розпочати з найнижчої відповідної терапевтичної дози метформіну (див. розділ «Склад» щодо наявності дозування лікарського засобу).

Пропущена доза

У разі пропуску прийому дози її слід прийняти якомога скоріше. Не слід приймати подвійну дозу препарату в один і той же день.

Особливі групи пацієнтів

Ниркова недостатність

Корекція дози не потрібна пацієнтам із легким порушенням функції нирок.

Потрібно оцінити ШКФ перед початком лікування препаратами, що містять метформін. Надалі оцінку слід проводити щонайменше щорічно. У пацієнтів з підвищеним ризиком подальшого прогресування ниркової недостатності та у літніх пацієнтів функцію нирок слід оцінювати частіше, наприклад кожні 3−6 місяців.

Якщо адекватне дозування препарату СІНДЖАРДІ відсутнє, слід використовувати окремо монокомпоненти замість фіксованої комбінації.

Таблиця 2

Дозування для хворих з порушеною функцією нирок

ШКФ, мл/хв

Метформін

Eмпагліфлозин

60−89

Максимальна добова доза − 3000 мг.

Зменшення дози можна розглянути у зв’язку зі зниженням ниркової функції.

Максимальна добова доза – 25 мг

45−59

Максимальна добова доза − 2000 мг. Початкова доза становить не більше половини максимальної дози.

Лікування емпагліфлозином не слід розпочинати.

Максимальну добову дозу потрібно відкоригувати або підтримувати на рівні 10 мг.

30−44

Максимальна добова доза − 1000 мг. Початкова доза становить не більше половини максимальної дози.

Eмпагліфлозин не рекомендується

< 30

Метформін протипоказаний

Емпагліфлозин не рекомендується

Печінкова недостатність

Цей лікарський засіб не слід застосовувати пацієнтам з печінковою недостатністю (див. розділи «Протипоказання», «Особливості застосування», «Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка»).

Пацієнти літнього віку

Зважаючи на механізм дії, знижена ефективність емпагліфлозину є наслідком порушення функції нирок. Оскільки метформін виводиться нирками, а пацієнти літнього віку більш схильні мати порушення функції нирок, цій категорії пацієнтів слід з обережністю застосовувати препарат СІНДЖАРДІ. Для профілактики лактоацидозу, викликаного метформіном, необхідний контроль функції нирок, зокрема у пацієнтів літнього віку (див. розділи «Протипоказання», «Особливості застосування»). У пацієнтів віком від 75 років слід враховувати підвищений ризик зменшення об’єму міжклітинної рідини (див. розділи «Особливості застосування», «Побічні реакції»). Пацієнтам віком від 85 років застосовувати цей препарат не рекомендується через обмежений досвід застосування емпагліфлозину (див. розділ «Особливості застосування»).

Спосіб застосування

Препарат СІНДЖАРДІ застосовують двічі на добу під час прийому їжі для зменшення побічних реакцій з боку шлунково-кишкового тракту, пов’язаних із застосуванням метформіну. Таблетки слід ковтати цілими, запиваючи водою. Всі пацієнти повинні продовжувати дотримуватись дієти з належним розподілом вживання вуглеводів протягом дня. Пацієнтам з надлишковою масою тіла слід продовжувати дотримуватись низькокалорійної дієти.

Діти.

Безпека та ефективність препарату СІНДЖАРДІ для дітей (віком до 18 років) не встановлені, тому лікарський засіб не застосовують цій категорії пацієнтів.

Можно ли принимать Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) при беременности?

plus-icon

Согласно инструкции по применению Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6), принимать при беременности: запрещено

Можно ли Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) детям?

plus-icon

Применение для детей: запрещено. Обязательно проконсультируйтесь с врачом перед приемом Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) вашим ребенком.

Нужен ли рецепт, чтобы купить Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) в аптеках Украины?

plus-icon

Категория отпуска на Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) - по рецепту.

Важно! Обязательно получите консультацию лечащего врача перед тем, как купить Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6).

Процесс покупки Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6)

Найдите товар в каталоге
Шаг №1

Найдите товар в каталоге

Введите в поиск Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) и кликните на препарат. Если вы уже в карточке товара и вам доступны характеристики - пропустите этот шаг.

Проверьте наличие и стоимость
Шаг №2

Проверьте наличие и стоимость

Нажмите кнопку "Выбрать аптеку", установите город и проверьте наличие Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) в удобной для вас аптеке.

Бронируйте несколько препаратов
Шаг №3

Бронируйте несколько препаратов

Если кроме Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) вам необходимо оформить бронь на другие препараты, используйте иконку "В список".

Выберите аптеку
Шаг №4

Выберите аптеку

Чтобы купить Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6), выберите аптеку на карте или в списке аптек, кликните на нее, и товар добавится в корзину.

Проверьте корзину
Шаг №5

Проверьте корзину

Проверьте, есть ли Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) и другие препараты в корзине, нажмите кнопку "Заказать" и укажите номер телефона.

Дождитесь подтверждения заказа
Шаг №6

Дождитесь подтверждения заказа

Дождитесь СМС сообщения с подтверждением бронирования препарата Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) и заберите его в аптеке.

Купить Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) в аптеках Украины можно сделав бронь через сервис zdorovi.ua. Забронировать Синджарди табл. п/о 12,5 мг/1000 мг №60 (10х6) можно в таких городах: Херсон , Ковель , Луцк , Нововолынск , Владимир , Ровно , Дубно , Житомир , Звягель , Коростень , Вишнёвое , Ирпень , Боярка , Бердичев , Борисполь , Вышгород , Белая Церковь , Буча , Васильков , Обухов , Фастов , Бровары , Чернигов , Нежин , Прилуки , Шостка , Сумы , Конотоп , Ромны , Чугуев , Красноград , Харьков , Лозовая , Славянск , Запорожье , Львов , Трускавец , Стрый , Червоноград , Дрогобыч , Самбор , Коломыя , Ивано-Франковск , Калуш , Надворная , Ужгород , Мукачево , Кременец , Тернополь , Подольск , Черновцы , Одесса , Черноморск , Измаил , Николаев , Первомайск , Винница , Жмеринка , Каменец-Подольский , Хмельницкий , Староконстантинов , Умань , Черкассы , Золотоноша , Лубны , Полтава , Кременчуг , Миргород , Никополь , Павлоград , Горишние Плавни , Новомосковск , Днепр , Покров , Кривой Рог , Каменское , Александрия , Кропивницкий , Киев , Софиевская Борщаговка , Смела и в других населенных пунктах Украины.